PlayX Performance Training

Performance Training Casus – Daily Performance Programma Marit

Over het programma

DAILY
PERFORMANCE

Ontketen je volledige potentieel met ons Daily Performance Leefstijlprogramma! Transformeer je dagelijkse routine in een bron van energie, focus en welzijn. Onze deskundige begeleiding en wetenschappelijk onderbouwde methoden helpen je bij het optimaliseren van je gezondheid, zowel fysiek als mentaal. Elke dag brengt nieuwe kansen om je doelen te bereiken en een betere versie van jezelf te worden. Ontwikkel gezonde gewoonten, verbeter je prestaties en geniet van het leven op zijn best. 

10 tot 15 kg kwijt vóór dat ik start met Daily Performance bij PlayX Performance Training…

De belangrijkste reden om te starten met de personal trainingen was het feit dat ik echt wat kilo’s af wilde vallen en me gewoon weer fitter wilde voelen. Na mijn opleiding ben ik wat aangekomen omdat het aantal uren dat ik fysiek bezig was flink minder werd. Vervolgens heeft corona ook nog een duit in het zakje gedaan wat betreft extra kilo’s..

Wat is de reden dat je bent begonnen met Personal Training bij PlayX Performance Training?

De belangrijkste reden om te starten met de personal trainingen was het feit dat ik echt wat kilo’s af wilde vallen en me gewoon weer fitter wilde voelen. Na mijn opleiding ben ik wat aangekomen omdat het aantal uren dat ik fysiek bezig was flink minder werd. Vervolgens heeft corona ook nog een duit in het zakje gedaan wat betreft extra kilo’s. Van mijn conditie die ik ooit had was niks meer over, dus het werd écht tijd voor actie. PlayX kwam op het perfecte moment op mijn pad.

Welke fysieke doel(en) heb je jezelf gesteld?

Het eerste doel was zeker 10 tot 15kg verliezen. Het andere doel was wat abstracter, namelijk ‘fit(ter) worden’.

Hoe is de samenwerking gegaan tussen jou en PlayX Performance Training?

Ik heb de samenwerking met Dirk tot nu toe als zeer prettig ervaren. Hij kan goed luisteren en is erg meedenkend. Ik kan met iedere vraag bij hem terecht en krijg altijd een onderbouwd antwoord terug. Dat kan ik erg waarderen! Je merkt dat Dirk weet waar hij over praat. Tijdens de trainingen neemt hij me mee in het gedachtegoed achter de trainingsprincipes en legt uit wat we gaan doen, waar je op moet letten en waarom. Verder weet hij me iedere keer weer uit te dagen tijdens de een-op-een krachttrainingen en me te motiveren als het even pittig is.

Resultaten

Jazeker! Er zijn al de nodige kilo’s af, dus dat eerste doel is behaald. Verder ben ik een stuk fitter en dat merk ik ook in het dagelijks leven, dus niet alleen tijdens het sporten. Ik voel me goed, heb veel meer energie en ben daardoor ook een stuk vrolijker en zelfverzekerder. Nu ben ik klaar om door te stomen met het Daily Performance Programma.

Conclusie

Ik ben trots op het resultaat van mijn voortraject. Nu ga ik door met het Daily Performance Programma en wil ik mijn vetpercentage nog verder naar beneden brengen en als het kan nog wat spiermassa opbouwen. Verder hoop ik na dit programma de tools in handen te hebben om zelf verder te kunnen. Ik zou graag leren welke keuzes ik op welke momenten het beste kan maken. m.b.t. voeding, training en herstel. Ik heb er zin in! Lees de hele casus hier

Benieuwd hoe wij of het Daily Performance Programma jou kan helpen? Klik dan hier of neem direct contact met ons op. 

 

Neem vrijblijvend
contact met ons op