MET VERTROUWEN DE FINISHLIJN VAN HYROX BEREIKEN EN JE DOELEN BEHALEN

HYROX strenght & conditioning programma

20 weken opzet

HYROX STRENGTH & CONDITIONING is ontwikkeld om de kracht- en conditie te ontwikkelen en het lichaam te bouwen dat je nodig hebt voor jouw ultieme race. Eventueel gebaseerd op jouw eigen unieke doel. Deze trainingen zijn een mix van conditie, kracht en uithoudingsvermogen gemaakt rondom de hyrox filosofie.

Voor wie

Voor de gemiddelde tot ervaren sporten met een conditionele basis en enige ervaring in kracht- of hiit training (5km kunnen hardlopen in 1 stuk op rustig tempo).

Commitment en frequentie

gemiddeld 4 keer per week 45 tot 60 minuten. Hierin behandelen we een combinatie van kracht- en cardio.

LEVEL

Gemiddeld tot ervaren sporter. Eventueel als enige ervaring in HYROX. We passen het programma precies aan op jouw uitgangspositie via onze performance app. 

De kosten voor dit programma bedragen €95,00 per maand. 

In het programma

01

Testen

Onze programma’s zijn maatwerk. Iedereen moet op zijn/haar eigen niveau kunnen trainen om de juiste progressie te maken. 

We starten een 20 weken programma altijd met een uitgebreide vragenlijst vooraf, een digitale intake en een sporttest die je zelf kunt uitvoeren. 

Wanneer je een sporthorloge hebt, koppelen we al jouw historische trainingsdata in ons performance systeem, zodat we een goed beeld krijgen over je uitgangspositie. Gedurende het trainingsplan testen we je regelmatig op progressie. 

02

Coachen

Je krijgt een eigen (online) coach toegewezen die jou op afstand begeleidt in je trainingen. De coach zet je trainingen klaar en past die altijd aan op jouw fysieke- en mentale staat op dat moment. Dat volgen we via ons performance systeem. 

Per 4 weken heb je een online call om je voortgang te bespreken. Dit doen we aan de hand van de resultaten uit ons performance data systeem. Ook bespreken we dan de actuele trainingsfase en wat je de komende weken verder kunt verwachten van de trainingen. Daarnaast bieden we 24/7 support.

03

tools

Je krijgt van ons een startguide m.b.t. HYROX die door onszelf ontwikkeld is. Hierin staat informatie over HYROX zelf, over onze werkwijze, uitleg van begrippen, handige tips en tricks m.b.t. de oefeningen etc. 

Verder sturen we video’s waarin we iedere oefening individueel uitleggen met daarin de belangrijkste punten om op te letten. Zodat je hier zelf ook mee verder kunt. 

Tot slot werken we met een performance app waar we jouw trainingen exact kunnen volgen. 

04

METEN

Meten = weten. We willen weten of we op de juiste manier progressie boeken. Daardoor hebben we in onze eigen trainingsfilosofie (lees: werkwijze) regelmatig conditionele, kracht of HYROX specifieke testen geïntegreerd die ons veel gaan zeggen over jouw progressie. 

Aan de hand van je tussentijdse resultaten passen we je individuele trainingsschema aan en bouwen samen geleidelijk aan een onderbouwd race plan waar jij je goed bij voelt. 

De resultaten hiervan en ons advies bespreken we in onze calls. 

MEER INFORMATIE OVER DIT PROGRAMMA?