PERFORMANCE TRAINING VOOR MENSEN

VOOR JOU ALS INDIVIDU

ONS AANBOD

01

GROEPSLESSEN OUTDOOR

Onze outdoor functional performance trainingen zijn gericht op het verbeteren van de algehele prestaties in dagelijkse activiteiten en sport. We trainen bewegingen die nuttig zijn in het dagelijks leven en die het lichaam helpen bij het uitvoeren van dagelijkse taken, ondersteunen bij (zware) sportactiviteiten), bijdragen aan gezondheid en verminderd risico op blessures. Zowel geschikt voor je fysieke- en mentale gezondheid. 

Meer over Groepslessen Outdoor

sporten met personal trainer

02

Personal / duo training

PlayX  Performance Training biedt high end personal training aan in de regio Panningen, Reuver, Venlo, Roermond e.o.  voor mensen die fysiek en mentaal sterker willen worden. Ongeacht of je wilt beginnen aan je gezondheidsreis of juist traint voor een high performance sportdoel. Door de combinatie van zeer kundige en ervaren trainers en ons Performance Management systeem, tillen we samen jouw performance naar een hoger niveau. 

Meer over Personal Training

Daily Performance Programma

03

programma's

We hebben verschillende gezondheids- en sport/prestatieprogramma’s ontwikkeld. Onze deskundige begeleiding en wetenschappelijk onderbouwde methoden helpen je bij het optimaliseren van je gezondheid, zowel fysiek als mentaal. Elke dag brengt nieuwe kansen om je doelen te bereiken en een betere versie van jezelf te worden. Ontwikkel gezonde gewoonten, verbeter je prestaties en geniet van het leven op zijn best. 

Meer over programma’s

04

VOEDINGSBEGELEIDING

We eten iedere dag en voeding is letterlijk de brandstof die je nodig hebt om de dag door te komen. Er zijn talloze aanpakken van voeding waardoor het lastig is om te bepalen wat nu werkt voor jou. Wij geloven in het One size fits none principe, oftewel iedereen is anders en iedereen heeft dus ook een andere aanpak nodig. Door middel van een ontlastingsonderzoek kunnen we een nog gerichter plan maken. 

Meer over voeding

voeding die voedt en vult

plan een gratis adviesgesprek