PLAYX AMBITIE

Als PlayX willen wij ons steentje bijdragen in de algemene- en preventieve gezondheid. Daarin staan wij dichtbij de natuur waar we vervolgens weer veel van leren. ‘For every ill, there’s a pill’, daar geloven wij niet in. Onze professionals worden gedreven door hun passie voor gezond leven, sport, beweging en het ondersteunen van mensen om hun doel te bereiken. Wij verzorgen trainingen op het gebied van performance, vitaal leiderschap, gezonde keuzes, mindset, slaap en beweging. 

Wij doen wat we doen om mensen weer zelf de verantwoordelijkheid te laten nemen voor hun eigen gezondheid en hierdoor een betere versie van zichzelf te worden. Onze missie is geslaagd wanneer de deelnemer zegt… ik ben trots op mezelf en wat ik zelf heb bereikt. 

Klik hieronder op de button onder de foto van de trainer/coach waar je meer over wilt weten!

THE TRUTH IS IN OUR NAME

PERFORMANCE

Performance is nooit afhankelijk van een aspect. Het is het samenspel van diverse factoren. Slaap doet ertoe, voeding doet ertoe, herstel doet ertoe, beweging doet ertoe. Het doet er allemaal toe. Wij zoeken naar de juiste stukken om de performance puzzel voor ieder individu te kunnen leggen.

LIFELONG

Geen resultaat voor even, maar voor heel het leven. Wij dragen kennis over, waardoor mensen uiteindelijk niet afhankelijk zijn van iets externs zoals een coach, voedingsplan of schema. Door de juiste kennis en ervaring mee te geven, zijn ze in staat het zelf te doen. Ook bij tegenslagen

ACKNOWLEDGE

‘Before you heal someone, ask them if they’re willing to give up the things that made them sick.’ We focussen op het erkennen van de aard van het probleem, doen niet aan onderhandelingen (gezond = gezond) en werken daarmee aan eerlijk resultaat. Geen smoesjes, de feiten onder ogen zien en openstaan voor verandering. Daar begint het mee.  

YOU

Jij staat centraal. Er is geen heilige graal voor gezondheid. Iedereen is anders en verdient ook een andere aanpak. One size fits none noemen wij het ook wel. Jij komt met een (preventieve) klacht en samen zoeken we net zo lang naar een oplossing.

TOGETHER

We doen het samen. In alles wat we doen werken we aan een community van mensen die onze boodschap uitdragen en dit maar wat graag doorvertellen aan een ander.