wIJ STREVEN NAAR OPTIMALE MENSELIJKE PERFORMANCE.

Personal Training

WITH DISCIPLINE, BELIEF AND THE RIGHT KNOWLEDGE, WE BECOME THE BEST WE CAN BE

Play X biedt high end personal training aan in de regio Panningen, Reuver, Venlo, Roermond e.o.  voor mensen die fysiek en mentaal sterker willen worden, hun doelen willen realiseren en afscheid willen nemen van slechte gewoontes.

Met behulp van trainers, gespecialiseerd op het gebied van training, voeding, mindset en lifestyle coaching, werk jij om de beste versie in jezelf naar boven te halen! We trainen op basis van jouw doelen en zetten daarbij de juiste energiesystemen en tools in. Progressie en lichaamsprestatie worden regelmatig gemeten waardoor we zeker weten dat we op de juiste manier aan het trainen zijn. De coaches van Play X Performance Training adviseren jou simpelweg niet over hoe jij dingen moet gaan aanpakken, maar gaat samen met jou opzoek naar waar het probleem vandaan komt. Op deze manier wordt er een trainingsmethodiek opgesteld die volledig aansluit bij jou als persoon, die leidt tot een fijne, werkbare en gezonde levensstijl! 

Time to go.

START JOUW REIS
VANDAAG MET PLAYX

MOGELIJKHEDEN PERSONAL TRAINING

01

PT TRAJECTEN

Gedurende een vaste periode werken we structureel aan jouw doelen. Door middel van onze Performance data systemen, zorgen we voor de juiste training op het juiste moment.

Plan een vrijblijvende intake

personal training aan huis

02

ONLINE COACHING

We vinden het belangrijk dat we zoveel mogelijk mensen kunnen helpen. Door Online Coaching maken we Personal Training toegankelijker. Trainingen worden klaargezet in de app.

Bekijk Online Personal Training

trainingpeaks coach

03

LOSSE PT'S

Heb je een specifieke uitdaging in het verschiet, of zit je even minder goed in je vel, wil je wat extra aandacht geven aan je techniek? Dan hebben we diverse specifieke PTs.

Bekijk onze specifieke Personal trainingen

bootcamp roermond
online personal training

01

INTAKE

Je gaat starten met Personal Training. Tijdens onze intake bespreken we je doelen, nemen we de vragenlijsten door en bepalen we hoe we de manier van trainen gaan inrichten. We zorgen dat je wordt gekoppeld aan ons performance data systeem en leggen je uit wat je kunt verwachten.

02

PERFORMANCE

We gaan aan de slag met (de) Personal Trainingen. Tijdens de eerste training bepalen we de uitgangssituatie. Die gebruiken we, in combinatie met jouw doelen om je trainingsschema vooruit te plannen. Via onze systemen en tools kunnen we je voortgang, fysieke staat en mentale beleving monitoren en passen we op de dag van de training de training aan om hem passend te maken. 

03

MONITORING

Via ons systeem zien we hoe je lichaam reageert op al je trainingen en beweging in de week. Periodiek draaien we een PMC (Performance Management Chart) uit vanuit waar we je precies kunnen laten zien hoe je fitness, vermoeidheid en mentale weerbaarheid vooruit gaat. In een structureel traject nemen we we ook periodieke metingen af, zowel lichaamsanalyses als sporttesten. Dit, in combinatie met de PMC geeft ons een goede indicatie van jouw progressie.

plan een gratis adviesgesprek