Fysiek en emotioneel

HERSTEL

Effectief herstel is ontzettend belangrijk omdat het het lichaam de kans geeft om te herstellen en zich voor te bereiden op toekomstige activiteiten. Of het nu gaat om sporten of andere activiteiten, bij herstel kan het lichaam zichzelf helen, schade herstellen en aanpassingen maken om zichzelf te beschermen tegen toekomstige overbelasting. Juist in het herstel worden we sterker. Bovendien kan onvoldoende herstel leiden tot vermoeidheid, mentale uitputting, stress en zelfs blessures of ziekte. Daarom is het belangrijk om de juiste hoeveelheid rust te nemen, vooral na een intense activiteit, heftige gebeurtenis en alle benodigde stappen te nemen om voldoende en effectief herstel te bevorderen.

Ons aanbod

herstel

Hersteltherapieën zoals kou therapie

Kou therapie wordt bijvoobreeld gebruikt om verschillende redenen en kan verschillende voordelen hebben voor de gezondheid en het herstel. Hier zijn enkele redenen waarom koude therapie belangrijk kan zijn:

  • verminderen van ontstekingen;
  • beperken van pijn;
  • stress vermindering
  • spierherstel

DAILY PERFORMANCE PROGRAMMA

Herstel en ontspanning is vaak een vergeten kindje op het gebied van gezondheid. Meer is niet altijd beter en naast fysiek herstel bestaat er ook zoiets als mentaal herstel. Deze fase komt uitgebreid aan bod in het DPP. Het is een, op wetenschappelijke onderzoeken gebaseerd, programma met een duidelijke vertaalslag naar de realiteit/praktijk. Het is een intensief, minimaal 12 weken durende programma gericht op bewustwordingen, bouwen van gezonde routines en trainen van discipline.

TRAININGSPLANNEN en coaching

Wij ontwikkelen trainingsplannen specifiek gericht op jouw doel en gaan uit van je huidige situatie. Tijdens het trainingsplan hebben we ook regelmatig check up momenten om te kijken hoe het gaat en waar we eventuele aanpassingen kunnen doen. In onze trainingsapp monitoren we jouw trainingsresultaten en prestaties.  Zo kunnen we heel gericht jouw training aanpassen zodat je ook daadwerkelijk de benodigde trainingsload behaald en je je lichaam niet meer kwaad doet, dan goed. 

plan een gratis adviesgesprek