Je leefstijl als medicijn

DAILY PERFORMANCE

Ambities hebben we genoeg. Deze vertalen we voor onszelf in doelen. Om deze doelen te behalen heb je motivatie en discipline nodig. Hier ontstaat nogal wat misvatting over. Het is namelijk niet hetzelfde. Motivatie is makkelijk, discipline niet. Dat vergt consistentie en net dat is waar we het in de praktijk vaak fout zien gaan. Wanneer we onze doelen uitzetten zijn we zo vastberaden om ze te gaan behalen, maar gaandeweg worden we door diverse (externe) factoren afgeleid, waardoor we teleurgesteld raken in onszelf en het ‘dus ook maar laten zoals het is’. Zonde.

Het Daily Performance (vroegere Transformatietraject) is gemaakt voor mensen die willen leren hoe je deze externe omstandigheden de baas kunt blijven. In dit 12 weken durende intensieve programma verschuiven we jouw mindset van ik MOET dit, naar ik WIL dit. In het programma brengen we diverse aspecten in kaart welke bijdragen aan het optimaliseren van jouw prestaties. Zowel in het dagelijkse leven als in je sportprestaties. 

 

DAILY PERFORMANCE PROGRAMMA - JE LEEFSTIJL ALS MEDICIJN

VOOR WIE?

Het programma is gebaseerd op diverse wetenschappelijke onderzoeken met een duidelijke vertaalslag naar de realiteit/praktijk. Het bestaat uit 3 fases. Die beschrijven we hieronder. Iedere week ga je aan de slag met een nieuw onderwerp welke je gaat toepassen in jouw leven. Zo bouwen we langzaam aan duurzame routines welke je bewust gaan maken van de impact van diverse leefstijlaspecten zoals slaap, routines, beweging, training, voeding, mindset en herstel. Gebruik je leefstijl als medicijn. Benieuwd naar de ervaringen van andere mensen, die lees je hier.

Je krijgt een coach die jou begeleidt en die samen met jou gaat kijken welke aspecten in je leven jij kunt veranderen zodat je nog beter en sneller jouw doelen gaat behalen. En deze keer echt. Geen impact voor even, maar voor het leven! Op het einde van het traject heb jij een compleet leefstijl handboek waar je zelf mee verder kunt. Ook heb je de juiste en benodigde kennis om aanpassingen te kunnen doen. Geen afhankelijkheidspositie dus. Het Daily Performance programma is ook online te volgen. 

Startinformatie ontvangen?!