Bouw je kracht, uithoudingsvermogen en lichaam dat jij nodig hebt om te presteren op je best.

HYROX online programma's

Ben je klaar om je grenzen te verleggen en je fysieke en mentale kracht te testen? Ontdek dan onze online HYROX-programma's, ontworpen om je uit te dagen, te inspireren en te motiveren gedurende 20 weken van intensieve (online) training.

HYROX, een uitdagende combinatie van functionele fitness en atletiek, is niet zomaar een workout. Het is een ware test van doorzettingsvermogen, kracht en uithoudingsvermogen. Met onze deskundige (official hyrox) trainers aan je zijde, bieden wij een gestructureerd programma dat je begeleidt door elke stap van je HYROX-journey, of je nu een ervaren atleet bent die een top tijd wilt neerzetten tijdens HYROX PRO of net begint aan je fitnessreis (eventueel samen met een dubbel partner).

Om iedereen goed klaar te stomen hebben wij een 3 tal HYROX specifieke trainingsprogramma’s ontwikkeld. Wat kun je verwachten van ons 20-weken durende online HYROX-programma?

  1. Persoonlijke begeleiding: Onze coaches staan klaar om je (online) te ondersteunen, motiveren en aanmoedigen, zodat je het beste uit elke training kunt halen.
  2. Aangepaste trainingsschema’s: Elk programma wordt op maat gemaakt om aan jouw specifieke behoeften en doelen te voldoen, of je nu traint voor een HYROX-wedstrijd of gewoon je algemene fitheid wilt verbeteren. Wij zetten gedurende 20 weken iedere training voor je klaar in onze app, die we zo naar jouw sporthorloge doorsturen. 
  3. Variatie en uitdaging: We bieden een diverse mix van workouts, van high-intensity interval training tot krachttraining en alles daartussenin, om je lichaam en geest constant te prikkelen en te verbeteren. Alles natuurlijk gebouwd rondom de HYROX trainingsfilosofie.
  4. Community-support: Sluit je aan bij onze community van gelijkgestemde individuen die dezelfde passie delen voor fitness en prestaties. Samen blijven we gemotiveerd en geïnspireerd om onze doelen te bereiken.
  5. Resultaten die spreken: Ontdek de kracht van consistentie en toewijding terwijl je jezelf ziet groeien, zowel fysiek als mentaal, gedurende de 20 weken van ons HYROX-programma. Via ons performance management systeem, kunnen we je inzichtelijk maken hoe je lichaam groeit en waar we eventueel nog meer aandacht aan moeten schenken. 

 

Onze programma’s lees je hieronder!

PlayX Performance Training is official partner & heeft gecertificeerde coaches van:

In 20 weken ben jij klaar voor je eerste HYROX race.

hyrox essentials
beginner programma

20 weken HYROX PROGRAMMA VOOR DE GEMIDDELDE TOT ERVAREN SPORTER.

hyrox STRENGHT & CONDITIONING PROGRAMMA

In 20 weken ready voor hyrox pro of jouw beoogde tijd

hyrox pro
engine training