Goed voorbeeld doet volgen.

vitaliteitsdag

Een vitaliteitsdag, activiteit of zelfs een hele dag organiseren voor jullie team? Wij organiseren activiteiten, vitaliteitsdagen of zelfs weken vanuit de speerpunten: gezondheid, beweging en ontspanning. Een (moment van de) dag waarin jullie samen met je team aan de slag gaan. Afhankelijk van het doel van de organisatie voor de dag bepalen wij in overleg de activiteiten en omgeving. Wij focussen ons op het aanleren en ervaren van iets nieuws. Iets waar ze, ook in hun werk- en privé iets aan hebben. Een extra cadeautje aan je werknemers: een mooier cadeau is er niet. 

vitaliteitsprogramma voor bedrijven

Onze werkwijze

De invulling van de vitaliteitsdag, activiteit of week bepalen we altijd samen in overleg. Aan de hand van de doelstellingen en achterliggende gedachte van de vitaliteitsdag bepalen we de activiteiten en omgeving. Zo is het mogelijk om verschillende activiteiten op de werkvloer te plannen maar kunnen we ook naar een externe locatie gaan. Wij hebben een groot netwerk aan locaties en partners waarmee we jullie vitaliteitsdag tot in detail kunnen verzorgen, ongeacht de wens. Heb je al een concrete dag in gedachte of nog totaal geen idee wat jullie kunnen doen? Ga met ons het gesprek aan. 

iJSBADEN EN ADEMHALING

Een ijsbad kan je veel leren over het positieve effect van stress. Je lichaam schiet rechtstreeks in de stress stand. Door middel van ademhaling, rust en controle kun je leren om stress beter de baas te blijven.

FYSIEKE (OUTDOOR) TRAININGEN

Samen werken aan een missie tijdens een bootcamp? Weerbaarheidstraining volgen waarbij we inzoomen op levensgebeurtenissen en die letterlijk van ons afslaan of een licht intensievere training voorafgaand aan een ijsbad? We hebben talloze mogelijkheden.

MASTERCLASSES VITALITEIT

Wij hebben diverse masterclasses die we kunnen integreren in een vitaliteitsdag. Onze masterclasses zijn altijd interactief, maar we kunnen optioneel altijd een extra activiteit zoals een ijsbad, weerbaarheidstraining of kennislunch toevoegen. 

TEAMBUILDING

Het creëren van zowel fysieke als mentale verbinding binnen en tussen teams door samenwerkingsactiviteiten in te zetten. 

ONTSPANNING

We leren werknemers te ontspannen, maar ook hoe ze stress kunnen inzetten als iets positiefs. Vermoeid zijn, spierpijn hebben of fysiek leeg zijn, is niet slecht. Je moet leren hoe je het kan managen. Zodat jij zelf de controle hebt. Denk aan ademhaling, mediteren, ontspanningsmethodieken en bewust afschakelen. Individueel, maar ook samen. 

VITALITY X

Vitality X is een dagretrait. Afhankelijk van het doel van de dag bepalen we samen de activiteiten, omgeving en samenstelling in partners. 

Samen een

vitaliteitsdag organiseren?