wIJ STREVEN NAAR OPTIMALE MENSELIJKE PERFORMANCE.

VITALITEITSDAGEN

The greatest glory in living lies not in never falling, but in rising every time we fall.

het organiseren van vitaliteitsdagen of activiteiten zorgt voor een win-win situatie. Deze initiatieven hebben namelijkals doel de algehele gezondheid en het welzijn van het personeel te bevorderen, wat op zijn beurt een positieve invloed heeft op de bedrijfscultuur en prestaties. Wij bieden op maat gemaakte trainingen waar teams samenwerken, grenzen verleggen en hun potentieel benutten.

Een vitaliteitsdag, activiteit of zelfs een hele dag organiseren voor jullie team? Wij organiseren activiteiten, vitaliteitsdagen of zelfs weken vanuit de speerpunten: gezondheid, beweging en ontspanning. Een (moment van de) dag waarin jullie samen met je team aan de slag gaan. Afhankelijk van het doel van de organisatie voor de dag bepalen wij in overleg de activiteiten en omgeving. Wij focussen ons op het aanleren en ervaren van iets nieuws. Iets waar ze, ook in hun werk- en privé iets aan hebben. Een extra cadeautje aan je werknemers: een mooier cadeau is er niet. 

Time to go.

SAMEN EEN VITALITEITSDAGEN BOUWEN?

MOGELIJKHEDEN

01

IJSBADEN

Een ijsbad kan je veel leren over het positieve effect van stress. Je lichaam schiet rechtstreeks in de stress stand. Door middel van ademhaling, rust en controle kun je leren om stress beter de baas te blijven.

02

FYSIEKE TRAININGEN

Samen werken aan een missie tijdens een bootcamp? Weerbaarheidstraining volgen waarbij we inzoomen op levensgebeurtenissen en die letterlijk van ons afslaan? We hebben talloze mogelijkheden. 

03

MASTERCLASSES

Wij hebben diverse masterclasses die we kunnen integreren in een vitaliteitsdag. Onze masterclasses zijn altijd interactief, maar we kunnen optioneel altijd een extra activiteit zoals een ijsbad, weerbaarheidstraining of kennislunch toevoegen. 

04

TEAMBUILDING

Het creëren van zowel fysieke als mentale verbinding binnen en tussen teams door samenwerkingsactiviteiten in te zetten. Denk aan spelmiddagen, competities, nadenkopdrachten etc. Maar dan PlayX Performance Training style. 

05

ONTSPANNING

We leren werknemers te ontspannen, maar ook hoe ze stress kunnen inzetten als iets positiefs. Vermoeid zijn, spierpijn hebben of fysiek leeg zijn, is niet slecht. Je moet leren hoe je het kan managen. Zodat jij zelf de controle hebt.

06

VITALITY X

Vitality X is een dagretrait. Afhankelijk van het doel van de dag bepalen we samen de activiteiten, omgeving en samenstelling in partners. 

Samen een dag organiseren?!