PERFORMANCE TRAINING VOOR BEDRIJVEN - gezondheid op de werkvloer

TEAMS EN BEDRIJVEN

ONS AANBOD

Beschouw investeringen in de vitaliteit van medewerkers en gezondheid op de werkvloer niet als een kostenpost, maar eerder als een investering in het succes van jouw organisatie. Door te zorgen voor vitale medewerkers profiteer je van verhoogde productiviteit, lagere verzuimcijfers en verbeterde tevredenheid en betrokkenheid van werknemers. Daarnaast zijn er subsidie mogelijkheden om een vitaliteitsaanbod voor je personeel te kunnen inrichten. Daarover vertellen we je graag meer.

01

Vitaliteits-
programma's

Het brengen van vitaliteit op de werkvloer is een basisvoorwaarde voor zakelijk succes. De wereld van nu vraagt daarom. Vitale medew- erkers staan aan de basis van zakelijk én menselijk succes. Want alleen een vitaal team bouwt een sterke succesvolle organisatie. Wij ontwikkelen maatwerk vitaliteitsprogramma’s waarmee jouw bedrijf succesvoller, en jouw mensen gezonder en gelukkiger worden én blijven.

Meer over vitaliteitsprogramma’s

02

MASTERCLASSES EN TRAININGEN

We hebben in ons hele leven ontzettend veel geleerd. Echter, over dagelijkse dingen zoals slapen, eten, bewegen, trainen en herstellen, is onze kennis zeer beperkt. Door middel van interactieve masterclasses op allerlei gebieden binnen de (preventieve) gezondheid trainen we werknemers rondom aspecten zoals de basis van gezondheid, omgaan met stress en mentale weerbaarheid.

Bekijk onze Masterclasses

03

vITALITEITS
DAGEN

Het organiseren van vitaliteitsdagen of activiteiten zorgt voor een win-win situatie. Deze initiatieven hebben namelijkals doel de algehele gezondheid en het welzijn van het personeel te bevorderen, wat op zijn beurt een positieve invloed heeft op de bedrijfscultuur en prestaties. Wij  bieden op maat gemaakte trainingen waar teams samenwerken, grenzen verleggen en hun potentieel benutten.

Meer over vitaliteitsdagen

04

MDIEU
AANVRAAG

Het belang van vitaliteit wordt ook door de overheid steeds meer erkend. Daarom is er tot en met 2025 de subsidie Duurzame inzetbaarheid voor bedrijven. Als bedrijf kun je subsidie aanvragen voor activiteiten die de duurzame inzetbaarheid van werknemers vergroten. Daarnaast kan de subsidie ook worden ingezet voor eerder uittredende medewerkers. Ons aanbod kan worden ingezet voor deze subsidie.

Lees meer hierover

Laten we eens kennismaken?