wIJ STREVEN NAAR OPTIMALE MENSELIJKE PERFORMANCE.

FUNDAMENTALS training

In theory, there is no difference between theory and practice. In practice there is.

Gedurende 8 weken gaan we wekelijks fundamentals training: samen aan de slag met het opbouwen van jouw conditie en leggen we sterk de focus op technieken van de belangrijkste basisoefeningen. 

Wil jij werken aan je gezondheidsdoelen en een betere en fittere versie van jezelf worden? Maar weet je niet goed waar te beginnen? Of ben je bang dat onze reguliere trainingen te zwaar zijn en heb je wat meer begeleiding nodig om te starten. Dan is ons Fundamentals Training programma voor techniek training perfect. We gaan door alle belangrijkste functionele oefeningen: Squat, Pull up, Push up, Deadlift, Lunges, Sit ups. Allemaal bewegingen waar je dagelijks mee te maken hebt, dat is de kern van functioneel trainen. 

Bekijk ook ons Daily Performance Programma hier.

 

Time to go.

START JOUW REIS
VANDAAG MET PLAYX

Inhoud programma

01

Techniek verbeteren

Veel mensen sporten en zijn bekend met oefeningen als de squat, lunges, deadlift, push up en ga zo maar even door. Er zijn er helaas weinig die deze oefeningen echt goed uitvoeren. Investeren in een goede techniek vanaf het begint, betaalt zich on the long run, altijd terug. 

02

Opstellen trainingsschema

Gedurende deze 8 weken bouwen we samen aan een goed onderbouwd trainingsschema waarbij kwaliteit ver boven kwantiteit gaat. Je leert welke basisoefeningen altijd in ieder trainingsschema moeten zitten en welke progressies je moet handhaven om de oefeningen onder de knie te krijgen.

03

Stok achter de deur

We gaan 1x per week op een vast moment met elkaar aan de slag. Daarmee heb je een afspraak om te sporten welke de kans verhoogd dat je ook daadwerkelijk gaat. Ideaal als opstart dus. 

plan een gratis adviesgesprek