de invloed van

slaap

Een volwassen persoon slaapt gemiddeld 6 tot 6,5 uur, dat is een stuk minder dan het advies van de National Sleep Foundation dat ligt op 7 tot 9 uur slaap per nacht. Structureel te weinig slaap verhoogt het risico op diabetes type 2, kanker, dementie, depressies en angstaanvallen enorm en is daarnaast een aanslag op je immuunsysteem.

Structureel slechte slaap is waarschijnlijk een van de factoren waardoor men nooit optimaal zal kunnen presteren. Daarom gaan we het in dit artikel hebben over hoe de kwaliteit, de duur en timing van slaap, je prestaties bevorderen of verminderen.

Ons aanbod

in slaap optimalisatie

Wij kunnen je op diverse manieren helpen met betrekking tot slaaptips en slaapoptimalisatie. Bekijk ons aanbod hieronder:

een op een begeleiding

Een op een aan de slag met je slaap? Wij bekijken het complexe vraagstuk van de slaap vanuit de orthomoleculaire zienswijze. Welke leefstijlaanpassingen en slaaptips kun jij gebruiken om je duur, timing en kwaliteit van slaap te verbeteren zodat jij jouw basis van gezondheid wat betreft slaap on point krijgt. 

DAILY PERFORMANCE PROGRAMMA

Leefstijl gebruiken als preventief medicijn. Slaap is een belangrijk onderdeel van het programma. Sterker nog: de aftrap begint met het thema slaap. Het is een intensief, minimaal 12 weken durende programma gericht op bewustwordingen, bouwen van gezonde routines en trainen van discipline.