OPTIMALE MENSELIJKE PERFORMANCE MAAKT HET SUCCES VAN HET BEDRIJF.

VITALITEITSPROGRAMMA'S

'' Onze missie: de individuele werknemer en het bedrijf als geheel fysiek en mentaal weerbaarder maken. Samen bouwen we aan een toekomst waarin gezondheid, kracht en veerkracht de kern vormen van een bloeiende werkomgeving''.

Het menselijk kapitaal is het belangrijkste kapitaal van de organisatie.

Het brengen van vitaliteit op de werkvloer is een basisvoorwaarde voor zakelijk succes. De wereld van nu vraagt daarom. Vitale medewerkers staan aan de basis van zakelijk én menselijk succes. Want alleen een vitaal team bouwt een sterke succesvolle organisatie. Wij ontwikkelen maatwerk vitaliteitsprogramma’s waarmee jouw bedrijf succesvoller, en jouw mensen gezonder en gelukkiger worden én blijven.

Er zijn subsidies beschikbaar voor bedrijven die willen inzetten op vitaliteit van hun personeel. Daarover leggen we in een persoonlijk gesprek graag meer uit. 

Time to go.

START de reis van jouw team vandaag nog, samen met PLayx.

onderdelen binnen een vitaliteitstraject

Ondanks dat ieder traject maatwerk betreft, bestaat een vitaliteitsprogramma veelal wel uit de volgende bouwstenen. 

01

scans

Scans of 0- metingen zijn een waardevolle tool om inzicht te krijgen in de gezondheid en het welzijn van de medewerkers binnen een organisatie. Healthscans kunnen verschillende aspecten van gezondheid en welzijn meten, zoals fysieke gezondheid, mentale gezondheid, stressniveaus en levensstijlkeuzes. Hieruit vormen we KPI’s die de rode draad vormen van het programma. De output van deze scan’s: inzicht in de gezondheidssituatie, risicopreventie, personalisatie van het vitaliteitsprogramma, bewustwording en betrokkenheid en meetbare resultaten. 

02

beweegaanbod

Wij ademen sport en zien sport en beweging in het algemeen als een perfect middel waarmee we medewerkers enerzijds inzicht kunnen geven in zichzelf en anderzijds de verbinding kunnen creëren. Dit vertalen we tot fysieke performance trainingen waarin we altijd aan de slag gaan met zowel fysieke (conditie, kracht en uithoudingsvermogen), mentale als sociale weerbaarheid. Door dit op een toegankelijke manier aan te bieden, zal men zich eerder kwetsbaar (durven) opstellen waardoor de deur geopend wordt voor mooie individuele als ook team(groei)processen. 

03

masterclasses

We hebben in ons hele leven ontzettend veel geleerd. Echter, over dagelijkse dingen zoals slapen, eten, bewegen, trainen en herstellen, is onze kennis zeer beperkt. Dat merken we ook in de fysiek- en mentaal zwakke(re) wereld van nu. Door middel van interactieve masterclasses op allerlei gebieden binnen de (preventieve) gezondheid trainen we werknemers rondom aspecten zoals de basis van gezondheid, omgaan met stress en mentale weerbaarheid. De Masterclasses hebben altijd interactieve opdrachten, waar men daarna zelf mee aan de slag kan. 

04

evaluaties

Het evalueren van een vitaliteitsprogramma is een belangrijk proces om te bepalen of de doelstellingen zijn behaald en om inzicht te krijgen in de effectiviteit ervan. Bij aanvang zijn de doelstellingen en KPI’s geformuleerd. Tussentijds voeren we metingen uit, beoordelen we de deelnamegraad, analyseren we gegevens en verzamelen we feedback via het vitaliteitsteam. Met die informatie gaan we aan de slag met aanpassingen in het programma en de vertaling en communicatie daarvan. Dit nemen we allemaal mee in een tussen rapportage voor het MT. 

plan een gratis adviesgesprek