HARDLOPEN TRAINEN MET HET

RUN Performance
programma

Running teaches us that we are capable of so much more then we imagined.

Wil jij hardlopen trainen? Voor een specifiek evenement, een bepaalde afstand of wil je een PR neerzetten? Ben je een beginnende loper of heb je juist een heel specifiek doel? In ons Run Performance Programma hebben wij het denkwerk voor je gedaan, zo kun jij je concentreren op het vinden van je hardloopflow.

Het Run Performance Programma is een persoonlijk en aanpasbaar trainingsprogramma dat is gebaseerd op je persoonlijke meetresultaten. Het programma past zich gaandeweg aan, op basis van de gegevens uit je trainingen. Train voor 5 km, 10 km, de halve marathon of de marathon. Een Run Performance-programma biedt tal van voordelen die je hardloopervaring naar een hoger niveau tillen. 

Jouw trainingen zetten wij voor je klaar in je sporthorloge zodat jij je volledig kunt focussen op de run, de voorbereiding en het herstel.

Met het Run Performance Programma, geniet jij van elke stap van je hardloopavontuur, behaal nieuwe doelen en ervaar het plezier van hardlopen met de juiste begeleiding en ondersteuning.

Ben je geïnteresseerd in een breder programma gericht op leefstijl? Bekijk dan ons Daily Performance Programma. 

Time to go.

START JOUW REIS
VANDAAG MET PLAYX

Inhoud programma

01

uitgangssituatie

We bepalen je uitgangssituatie en hardloopdoelen. Door middel van een simpele coopertest kunnen we via diverse parameters je uitgangspositie bepalen. Vanaf daar maken wij een doelgericht trainingsplan afgestemd op jou. Ook zijn we eerlijk over welke doelen wel en niet haalbaar zijn. 

Scherm­afbeelding 2024-02-26 om 10.17.20

02

Hardloopplan

Je krijgt van ons een trainingsschema met verschillende trainingen die uitgevoerd dienen te worden op verschillende intensiteiten. Zo heb je per week een duurloop, een interval training en een tempo of wisselloop. Wij zetten trainingen voor je klaar in je sporthorloge, zodat jij je kunt focussen op het lopen.

03

Monitoring

Via onze app kunnen we voortgang volgen. We kunnen de data van al je runs aflezen en vragen je om na iedere run je mentale ervaring hierin te noteren. Dit geeft ons een goed totaalbeeld van hoe jij het schema doorloopt, hoe je het ervaart, hoe je lichaam reageert en op basis hiervan passen wij het schema tussentijds aan. 

Scherm­afbeelding 2024-02-26 om 10.12.47

plan een gratis adviesgesprek