JE LEEFSTIJL ALS MEDICIJN

Daily Performance
programma

Without habits, succes is impossible. Habits make your future.

In 12 weken transformeer je dagelijkse routine in een bron van energie, focus en welzijn. We zetten leefstijl als medicijn in. Onze deskundige begeleiding en wetenschappelijk onderbouwde methoden helpen je bij het optimaliseren van je gezondheid, zowel fysiek als mentaal. Elke dag brengt nieuwe kansen om je doelen te bereiken en een betere versie van jezelf te worden. Ontwikkel gezonde gewoonten, verbeter je prestaties en geniet van het leven op zijn best. Doe mee met ons programma en ontdek de kracht van consistente, positieve verandering!

Het programma is gebaseerd op diverse wetenschappelijke onderzoeken met een duidelijke vertaalslag naar de realiteit/praktijk. Het bestaat uit 3 fases. Die beschrijven we hieronder. Iedere week ga je aan de slag met een nieuw onderwerp welke je gaat toepassen in jouw leven. Zo bouwen we langzaam aan duurzame routines welke je bewust gaan maken van de impact van diverse leefstijlaspecten zoals slaap, routines, beweging, training, voeding, mindset en herstel. Gebruik je leefstijl als medicijn. Benieuwd naar de ervaringen van andere mensen, die lees je hier.

Je krijgt een coach die jou begeleidt en die samen met jou gaat kijken welke aspecten in je leven jij kunt veranderen zodat je nog beter en sneller jouw doelen gaat behalen. En deze keer echt. Geen impact voor even, maar voor het leven! Op het einde van het traject heb jij een compleet leefstijl handboek waar je zelf mee verder kunt. Ook heb je de juiste en benodigde kennis om aanpassingen te kunnen doen. Geen afhankelijkheidspositie dus. Het Daily Performance programma is ook online te volgen. 

leefstijl als medicijn

START JOUW REIS
VANDAAG MET PLAYX

Inhoud programma

fase 01

Foundation of health

In deze fase leggen we de basis voor een gezonde levensstijl. Dit omvat gewoontes zoals voldoende slaap, regelmatige lichaamsbeweging en leren je over hoe je moet luisteren naar de signalen van je lichaam door middel van je darmflora en bloedsuikers, moet luisteren. Het doel is het creëren van een stevige basis voor fysieke en mentale gezondheid.

zon en vitamine d

fase 02

fuel your body

In deze fase ligt de focus op voeding en het optimaliseren van de brandstofinname voor het lichaam. Het ontwikkelen van de juiste eetgewoonten, de juiste voedingsstoffen binnen krijgen om je energieniveau te optimaliseren voor dagelijkse prestaties. Het doel is zorgen dat je je lichaam om de juiste manier voedt zodat het in staat is te doen wat het moet doen. 

orthomoleculaire voeding

fase 03

recovery

Deze fase richt zich op het belang van herstel. Het omvat strategieën zoals rustdagen, actieve hersteltechnieken, en het bevorderen van een gezonde balans tussen inspanning en rust. Je leert hoe je je lichaam adequaat kan laten herstellen, hoe je mentale weerbaarheid traint en hoe je blessures kan voorkomen zodat je kunt blijven doen wat je wilt doen. 

online personal training

01

INTAKE - 0 meting

We starten met een uitgebreide intake. Van te voren krijg je van ons een uitgebreide vragenlijst en weekdagboek om bij te houden. Deze neem je mee naar de intake. Hier bespreken we je vragenlijst, verrichten we een bodyscan en doen we een fysieke sporttestmeting zodat we een goed beeld hebben van je uitgangssituatie. Ook bespreken we je doelen, het verloop van het programma en wat je van ons kan verwachten. 

Het Daily Performance Programma is ook online, op afstand, te volgen. 

02

Start fase 1.

Je start met fase 1 – Foundation of Health. Gedurende 4 weken ga je met 4 verschillende thema’s aan de slag die bepalend zijn voor hoe je je op dagelijkse basis voelt. Deze fase staat bekend als de meest intensieve periode omdat je heel bewust aan de slag gaat met je eigen patronen. Ook heb je intensief contact met je coach en evalueren we iedere week telefonisch het thema en jouw progressie. 

03

TUSSENEVALUATIE

Na 4 weken hebben we een fysieke (of online) tussenevaluatie waarbij we lichaamsmeting opnieuw uitvoeren, de voortgang bespreken en je realistische doelen meegeven. We willen in deze meting zien wat de impact is van kleine aanpassingen op je lichaam en kunnen hierdoor een gericht actieplan maken voor de komende 8 weken. 

04

FASE 2 EN 3

Vervolgens ga je 8 weken lang aan de slag met fase 2 en 3. Je hebt nogsteeds intensief contact met je coach, maar het contact wordt wel minder. Dit is bewust, omdat we het belangrijk vinden dat je het uiteindelijk ook zelf kan en we geen afhankelijkheidspositie willen creëren. Natuurlijk zijn we er wel voor vragen, momenten dat het minder gaat of juist momenten dat het heel goed gaat. Langzaam leggen we de verantwoordelijkheid bij jezelf en wij voelen wel aan hoe snel we je kunnen ‘loslaten’. 

05

Eindevaluatie en nazorg

Nu je het programma hebt afgerond nemen we alles nog een keer door. Welke routines heb je ontwikkeld, ben je daar tevreden mee, hoe voel je je, welke doelen heb je nog en hoe ga je hier (zelf). We verrichten wederom de lichaamsanalyse, de sporttestmeting en geven je vragenlijsten mee om het resultaat te bepalen. Ook krijg je de benodigde documenten mee waar je zelf mee verder kan.

Het is mogelijk om een regelmatig nazorg/check up moment te plannen. Het is aan jou of jij daar behoefte aan hebt. 

plan een gratis adviesgesprek