PlayX Performance Training

Klantcases
Business Performances

We werken voor veel mooie en verschillende bedrijven. Van de publieke tot de private sector en van klein MKB- bedrijf tot grote multinationals. Hier presenteren we een kleine greep uit ons rijke archief. Hopelijk inspireert het je om ons uit te nodigen, en wie weet staan we straks ook aan de basis van de vitaliteit op jouw werkvloer.

Masterclass

Vitaliteitsdag gemeente Beesel

De gemeente Beesel organiseerde een vitaliteitsmiddag voor de medewerkers om hen kennis te laten maken met diverse facetten van vitaliteit. Het begrip ‘vitaliteit’ is heel breed en je kan dus voorstellen dat vitaliteit voor elk individu anders is… de een wil meer weten over voeding en training, de nader wil werken aan slaap, de ander aan mindset en weer een ander aan onstpanning. Wat we gedaan hebben?

Teamdag IMEC

Teamdag imec

IMEC organiseerde een teamdag voor haar medewerkers van de vestigingen in Leuven en Eindhoven. Het centrale thema van deze dag was ‘verbinding’, waarbij we een groep van ruim 100 medewerkers hebben uitgedaagd om samen te werken en essentiële vaardigheden op de proef hebben gesteld. Wat we gedaan hebben?

Onze klanten

Een greep uit de bedrijven waar wij mee samenwerken/gewerkt hebben.