PlayX Performance Training

Klantcasus
reclassering nederland

Samenwerking

Teamdag reclassering nederland

WAT WAS HET VRAAGSTUK VAN DE KLANT?
Reclassering Nederland, vestiging Roermond was opzoek naar een leuke teamactiviteit waarin fysieke weerbaarheid centraal stond. Dan ben je bij PlayX Performance Training aan het juiste adres!

WAT HEBBEN WIJ GEREALISEERD?
Tijdens deze teamactiviteit hebben we diverse onderwerpen laten terugkomen die allemaal middels een fysieke activiteit zijn ingevuld. Onderwerpen die aanbod zijn gekomen zijn:

  • Communicatie 
  • Leiderschap
  • Doorzettingsvermogen
  • Samenwerken

De aard van communicatie- en leiderschapsstijlen komen goed naar voren wanneer de deelnemers uit hun comfortzone worden gehaald/uitgeput worden. Door de fysieke activiteiten/opdrachten zo in te richten was het noodzakelijk dat mensen met elkaar moesten communiceren om überhaupt de opdracht te kunnen voltooien of elkaar te kunnen helpen. Hierdoor werden alle medewerkers in een noodgedwongen positie gezet om tot actie over te gaan o.b.v. de bovengenoemde thema’s. 

WAT DE UITKOMST?
De uitkomst van deze activiteit was met name verbinding tussen de medewerkers. Op een informele en leerzame manier, samen uit de comfortzone gaan met als resultaat een voldaan gevoel en onderling contact zoals dit voorheen nog niet is geweest. 

KLANT
Reclassering Nederland 

DOEL VAN HET PROGRAMMA
Een leuke teamactiviteit waarin fysieke weerbaarheid centraal staat.

HET RESULTAAT
De verbinding tussen de medewerkers. Samen uit de comfortzone gaan met als resultaat een voldaan gevoel en onderling contact. 

Neem vrijblijvend
contact met ons op