Each one is important, together, they make impact.

Performance puzzle

Wij zien presteren als een puzzel. Er zijn veel individuele stukken van belang om samen een geheel te vormen. Het is de uitdaging die stukken te vinden, op de juiste plek te leggen en het proces van maken vooral ook leuk te blijven vinden. Want alleen dan, ben jij in staat om jouw performance puzzel te leggen. 

De Performance Puzzel is onderdeel van onze filosofie. Als expert generalisten kijken wij naar het totale plaatje. We brengen samen in beeld waar voor jou de uitdagingen liggen, daar gaan we mee aan de slag, net zolang totdat je het helemaal zelf kan. Kun jij een puzzelstuk maar niet vinden? Of weet je niet hoe je aan de puzzel moet beginnen. Ongeacht wat het is, wij helpen je. Wil je meer informatie over ons aanbod m.b.t.een van deze puzzelstukken specifiek? Klik dan op het puzzelstuk hieronder of neem vrijblijvend contact met ons op. 

TRAINING

Sport en bewegen is belangrijk in een gezonde levensstijl. Wat is jouw doel, hoe ziet jouw leven eruit, wat is haalbaar en vooral: wat vind je leuk. 

SLAAP

We slapen 1/3e van een dag. Slaap is cruciaal in het bepalen van de basis van gezondheid. Hoe sta jij op, hoe ga je naar bed, in welke mate helpt slaap jou te herstellen voor de nieuwe dag die komen gaat..

VOEDING

De voeding die we consumeren is letterlijk de brandstof die ons de dag doorhelpt. Zorgen dat dit ook de goede brandstof is en dat je die consumeert op de momenten dat je het nodig hebt.

MINDSET

Zonder motivatie zijn we nergens. Doelen stellen, werken aan mentale kracht en weerbaarheid, discipline trainen en af en toe een kritische maar realistische blik in de spiegel is essentieel.

HERSTEL

Herstellen van trainingen, herstellen van de dag, herstellen van het leven. Wederom een essentieel, maar vaak vergeten onderdeel. Wanneer neem je rust en wanneer heb je peper in je reet nodig.