wIJ STREVEN NAAR OPTIMALE MENSELIJKE PERFORMANCE.

functional TRAINING

The greatest glory in living lies not in never falling, but in rising every time we fall.

Onze outdoor functional trainingen zijn gericht op het verbeteren van de algehele prestaties in dagelijkse activiteiten en sport. We trainen bewegingen die nuttig zijn in het dagelijks leven en die het lichaam helpen bij het uitvoeren van dagelijkse taken, ondersteunen bij (zware) sportactiviteiten), bijdragen aan gezondheid en verminderd risico op blessures.

Functional training is ideaal voor het trainen van je gezondheid, het verbeteren van je sportprestaties maar ook voor het trainen van specifiek kracht en mobiliteit voor dagelijkse activiteiten. De trainingen zijn divers en bestaan uit een combinatie van krachttraining, uithoudingsvermogen, snelheid- en explosiviteit, balans en coördinatie. We focussen op natuurlijke bewegingspatronen en de oefeningen zijn altijd op eigen niveau uit te voeren. Hierdoor is functional performance training toegankelijk voor een breed scala aan mensen. Van de beginnende sporter tot de semi prof. 

Time to go.

START JOUW REIS
VANDAAG MET PLAYX

Mogelijkheden outdoor performance trainingen

01

regulier

Sporten in de buitenlucht, in groepsverband, door specialistische trainers. Door gebruik te maken van natuurlijke weerstanden (lees: innerlijke kracht en moeder natuur) trainen wij de all-round gezondheid. De reguliere trainingen zijn High Intensity Interval training met relatief zware belasting op spieren en gewrichten door de combinatie van kracht-uithoudingsvermogen en conditionele onderdelen in de trainingen. 

Meer over deze training

02

Low Impact

Low impact training is een afgeleide trainingsvorm van de reguliere trainingen maar dan met een invulling die minder stress op de gewrichten legt en gunstig kan zijn voor mensen die bijvoorbeeld herstellen van een blessure of mensen die nieuw zijn in het sporten. Daarnaast is Low impact ook een prima aanvulling op een intensief trainingsschema, waarbij je de oefeningen rustiger en gecontroleerder uitvoert en dus meer focust op verbetering van techniek. 

Meer over deze training

03

Boksfit

Bij Boksfit combineren we kracht en cardio. We vergroten het uithoudingsvermogen doordat we hartslag en ademhaling op een snel tempo verhogen. Boksfit (bokstraining) is ideaal voor vetverbranding, het verbeteren van bokstechnieken en weerstand en het vergroten van het cardiovasculaire vermogen. Buiten het fysieke aspect traint Boksfit ook de mentale kracht; grenzen verleggen, leren uitdelen maar ook incasseren.

Meer over deze training

bootcamp venlo

04

YOUNGSTERS

Al vanaf het moment dat een kind leert kruipen, begint de ontwikkeling van deze grond motorische vaardigheden. Op jonge leeftijd starten met structurele beweging is daarom natuurlijk wenselijk. De focus van de Outdoor Training Youngsters ligt op de ontwikkeling van grond motorische vaardighedensamenwerken en het hebben van plezier in de buitenlucht. De laatste vinden wij uiteindelijk natuurlijk het allerbelangrijkste!

Meer over deze training

IngeStrolenbergFotografie-1

plan een gratis adviesgesprek