OUTDOOR TRAINING

YOUNGSTERS

Play X biedt op diverse locaties uitdagende Outdoor Trainingen aan voor volwassenen. Hierin combineren we het trainen van kracht, lenigheid, uithoudingsvermogen en snelheid

In ons dagelijkse leven zien wij hoe belangrijk het is om deze lichamelijke vaardigheden goed te trainen. Al vanaf het moment dat een kind leert kruipen, begint de ontwikkeling van deze grond motorische vaardigheden. Op jonge leeftijd starten met structurele beweging is daarom natuurlijk wenselijk. 

De focus van de Outdoor Training Youngsters ligt op de ontwikkeling van grond motorische vaardigheden, samenwerken en het hebben van plezier in de buitenlucht. De laatste vinden wij uiteindelijk natuurlijk het allerbelangrijkste!

De Outdoor Training Youngsters gaat in de week van 23-10-2023 van start en is toegankelijk voor elk kind van 6 t/m 12 jaar. 

Veel meer dan alleen trainen

onze werkwijze

intake

Je vult een formulier in. Zo leren wij je alvast kennen. Vervolgens ontvang jij een mail met alle belangrijke startinformatie om goed voorbereid aan de nieuwe training te beginnen. 

proeftraining (pilot)

Je volgt de door jou gewenste starttraining en de daarop volgende pilot van 3 maanden. Tijdens deze trainingen heeft de trainer extra aandacht voor je. Je wordt opgevangen, alles wordt je kort uitgelegd en je maakt kennis met onze trainingen en ons trainingsconcept. 

part of Play x

Wij vinden impact maken heel belangrijk en kiezen daardoor voor kwaliteit boven kwantiteit. Wij kennen al onze sporters en hun doelen. Als je je aansluit bij Play X ontvang je veel meer dan alleen de Outdoor Trainingen. 

Ontvang startinformatie