Performance en kenniscentrum sport- en bewegen

trainen

Sport en bewegen is een essentieel onderdeel van de Performance Puzzel en hoort thuis in een gezond leven. Dagelijkse beweging is super belangrijk ter voorkoming van vervelende ziektes, voor het behalen van je gezondheidsdoelen, om mentale problemen te voorkomen en voor je rustmomenten gedurende de dag. Trainen- en sporten doe je daarnaast, een paar keer per week. Je zoekt iets dat je leuk vindt, iets dat bijdraagt aan jouw doelen. Want dat gaat jou helpen, in je weg naar excellentie maar vooral naar een gezond en gelukkig leven. 

Kenniscentrum sport- en bewegen

sport- en bewegen

Wij kunnen je op diverse manieren helpen met betrekking tot sport- en bewegen. We vinden het vooral belangrijk dat we iets vinden dat bij jou past. Of je nu een beginnende of juist een ervaren sporter bent, ben ons ben je aan het juiste adres zolang je ergens voor wilt werken. Ons aanbod is als volgt:

Personal Training/duo PT

Met behulp van trainers, gespecialiseerd op het gebied van training, voeding, mindset en lifestyle coaching, werk jij om de beste versie in jezelf naar boven te halen! We trainen op basis van jouw doelen en zetten daarbij de juiste energiesystemen en tools in. Progressie en lichaamsprestatie worden regelmatig gemeten waardoor we zeker weten op de juiste manier aan het trainen zijn

GroepSTRAININGEN (OUTDOOR)

Ons doel is om jou lekkerder in je vel te laten zitten (mede) dankzij onze Outdoor Trainingen. Je gaat grenzen verleggen, kracht- en uithoudingsvermogen trainen en je (fysieke- en mentale) weerstand verhogen. Daarbij krijg je ook een community van mensen zoals jij – mensen die echt willen werken voor hun eigen succes. Onze trainingen zijn voor iedereen toegankelijk, de enigste basiseis is commitment.

DAILY PERFORMANCE PROGRAMMA

Training- en bewegen is een belangrijk onderdeel van het programma. Het is een, op wetenschappelijke onderzoeken gebaseerd, programma met een duidelijke vertaalslag naar de realiteit/praktijk. Het is een intensief, minimaal 12 weken durende programma gericht op bewustwordingen, bouwen van gezonde routines en trainen van discipline.

TRAININGSPLANNEN en coaching

Wij ontwikkelen trainingsplannen specifiek gericht op jouw doel en gaan uit van je huidige situatie. We sturen dus nooit zomaar een plan op, maar willen je graag (indien mogelijk) eerst meten om je niveau te bepalen. Vervolgens gaan wij voor je aan de slag. Tijdens het trainingsplan hebben we ook regelmatig check up momenten om te kijken hoe het gaat en waar we eventuele aanpassingen kunnen doen.