Personal Training Panningen, Reuver, Venlo e.o.

personal training

Play X biedt high end personal training Panningen, Reuver, Venlo e.o. aan voor mensen die fysiek en mentaal sterker willen worden, hun doelen willen realiseren en afscheid willen nemen van slechte gewoontes.

Met behulp van trainers, gespecialiseerd op het gebied van training, voeding, mindset en lifestyle coaching, werk jij om de beste versie in jezelf naar boven te halen! We trainen op basis van jouw doelen en zetten daarbij de juiste energiesystemen en tools in. Progressie en lichaamsprestatie worden regelmatig gemeten waardoor we zeker weten op de juiste manier aan het trainen zijn.

Een goede coach van Play X adviseert jou simpelweg niet over hoe jij dingen moet gaan aanpakken, maar gaat samen met jou opzoek naar waar het probleem vandaan komt. Op deze manier wordt er een trainingsmethodiek opgesteld die volledig aansluit bij jou als persoon, die leidt tot een fijne, werkbare en gezonde levensstijl! 

personal training

WAAROM HET DE INVESTERING WAARD IS?

persoonlijk

Een van de belangrijkste redenen om personal training te overwegen, is de persoonlijke aandacht en begeleiding die een trainer kan bieden. Als personal trainer zijn wij opgeleid om het fitnessniveau, de doelen en beperkingen van een persoon beoordelen om een ​​op maat gemaakt trainingsplan te maken dat is afgestemd op hun behoeften. Hiermee werk je effectiever en efficiënter aan jouw doelen. 

 

innerlijke verantwoording

Een ander voordeel van personal training is verantwoording. Door regelmatige sessies met een personal trainer in te plannen, is de kans groter dat je je aan je trainingsroutine blijft houden en vooruitgang gaat boeken in de richting van jouw doelen. Bovendien motiveren wij zodat je (op een gecontroleerde manier) nog net even dat stapje verder durft en kunt gaan. 

Techniek en specifiek trainen

Personal Training is een goede manier om de juiste vorm en techniek voor oefeningen te leren. Dit is vooral belangrijk voor personen die net beginnen met sporten of die beperkingen of blessures hebben. Als personal trainer  helpen wij jou om oefeningen veilig en effectief uit te voeren, waardoor het risico op blessures wordt verminderd waardoor we ervoor zorgen dat je alles uit je trainingen haalt.

personal training

TRAJECTEN EN SPECIFIEKE TRAINING

Bij PlayX werken we veelal met trajecten van 3 maanden, 6 maanden, 12 maanden of zelfs langer. Tijdens de intake schatten we een periode en frequentie is waarvan wij geloven dat deze voor jou nodig is om je doelen te behalen, of in ieder geval flink op weg te helpen. Naast onze vaste trajecten bieden wij ook specifieke soorten Personal Training aan. Klik op onderstaande foto’s als je hier meer over wilt weten. 

BOKSTRAINING

Zit je even niet lekker in je vel, wil je je stress aanpakken of heb je even een uitlaatklep nodig? Dan is een Personal Training specifiek gericht op boksen en weerbaarheid wellicht ideaal.

PERSONAL TRAINING AAN HUIS

Train je het liefst in je eigen thuis omgeving, dan komen wij gewoon naar jou. Naast onze trainingsstudio in Panningen hebben wij een PlayX bus waar we alle materialen mee naar jou kunnen nemen.

(sub) maximale sporttest

Wil je weten waar je staat? In samenwerking met de fysio hebben wij een (sub)maximale sporttest ontwikkeld die jouw een goede indicatie geeft van je huidige niveau.

OBSTACLE RUN TRAINING / event

Onze trainers zijn iron vikings (waarschijnlijk wel bekend onder de obstacle runners). Samen werken wij naar jouw sportddoel zoals een obstacle run, lange afstandsloop, hyrox etc. 

Onze leden

Aan het woord:

Naast de groepslessen, volg ik ook een persoonlijk traject om te werken aan mijn eigen doelen. De personal trainingen en voedingsbegeleiding zijn op mijn behoeftes en doelen afgestemd en met vragen kan ik altijd terecht bij mijn trainer (als het nodig is zelfs in het weekend). Ook wordt er gekeken naar een goede balans tussen rust en trainen en wordt er een persoonlijk beweegplan opgesteld. Kortom, de begeleiding is heel prettig en motiverend en echt gericht op het doel dat ik wil behalen.

– Marit.

plan een gratis adviesgesprek