BOOTCAMP TRAINING

functional TRAINING
hiit

The greatest glory in living lies not in never falling, but in rising every time we fall.

Sporten in de buitenlucht, in groepsverband, door specialistische trainers. Door gebruik te maken van natuurlijke weerstanden (lees: innerlijke kracht en moeder natuur) trainen wij d.m.v. Bootcamp Training onze all-round gezondheid. 

Ons doel is om jou lekkerder in je vel te laten zitten (mede) dankzij onze Outdoor Bootcamp Trainingen. Je gaat grenzen verleggen, kracht- en uithoudingsvermogen trainen en je (fysieke- en mentale) weerstand verhogen. Daarbij krijg je ook een community van mensen zoals jij – mensen die echt willen werken voor hun eigen succes. Onze trainingen zijn voor iedereen toegankelijk, maar sport jij liever met een lagere impact bekijk dan onze Low Impact training. Is bokstraining/weerbaarheidstraining meer iets voor jou? Bekijk dan onze Boksfit trainingen.

Bekijk onze locaties: Reuver, Panningen, Venlo en Roermond

Time to go: Bootcamp training

START JOUW REIS
VANDAAG MET PLAYX

Locaties bootcamp training

01

rEUVER

In Reuver verzorgen wij op 6 dagen in de week Functionele Performance Groepstrainingen. Dit doen we op verschillende locaties in de buitenlucht. Per periode hebben we ook diverse verschillende trainingen. In ons trainingsrooster vind je, per periode, diverse speciale trainingen. Wanneer je lid bent van PlayX Performance Training mag je op iedere locatie deelnemen aan de groepstrainingen. 

Bekijk het trainingsrooster in Reuver

02

vENLO

In Venlo verzorgen wij op 2 dagen in de week Functionele Performance Groepstrainingen. Dit doen we op verschillende locaties in de buitenlucht. Per periode hebben we ook diverse verschillende trainingen. In ons trainingsrooster vind je, per periode, diverse speciale trainingen. Wanneer je lid bent van PlayX Performance Training mag je op iedere locatie deelnemen aan de groepstrainingen. 

Bekijk het trainingsrooster in Venlo

03

pANNINGEN

In Panningen verzorgen wij op 2 dagen in de week Functionele Performance Groepstrainingen. Dit doen we op verschillende locaties in de buitenlucht. Per periode hebben we ook diverse verschillende trainingen. In ons trainingsrooster vind je, per periode, diverse speciale trainingen. Wanneer je lid bent van PlayX Performance Training mag je op iedere locatie deelnemen aan de groepstrainingen. 

Bekijk het trainingsrooster in Panningen

04

rOERMOND

In Roermond verzorgen wij op 1 dag in de week Functionele Performance Groepstrainingen. Dit doen we op verschillende locaties in de buitenlucht. In ons trainingsrooster vind je, per periode, diverse speciale trainingen. Wanneer je lid bent van PlayX Performance Training mag je op iedere locatie deelnemen aan de groepstrainingen. 

Bekijk het trainingsrooster in Roermond

online personal training

01

INTAKE

Je gaat starten met Functional Bootcamp Training in groepsverband. Bij start vul je een intakeformulier in, vervolgens belt een van onze trainers je op, nemen we de vragenlijsten door en bepalen we hoe we de manier van trainen gaan inrichten. Je krijgt uitleg over hoe we werken, welke trainingen er zijn en wat je van ons kunt verwachten. Vervolgens plannen we je in voor een proefles op een locatie naar keuze. 

02

PERFORMANCE

Tijd om aan de slag te gaan. Tijdens de proeftraining ervaar je hoe het is om te sporten bij PlayX Performance Training. De desbetreffende trainer zal, zeker in het begin, extra aandacht aan je geven. Ook heeft deze persoon jouw intakeformulier bekeken en weet dus wat de uitgangspositie is. We vragen veel terugkoppeling omdat we onze sporters goed willen leren kennen en willen weten waar de doelen en uitdagingen liggen. 

03

Monitoring

Bij PlayX Performance Training kiezen we bewust voor een grotere impact op een kleinere groep mensen dan andersom. We willen je namelijk echt helpen. Omdat we met diverse specialistische als ook meer generalistische trainers werken, bespreken we periodiek alle sporters door met ons multidisciplinaire team. Ook heb je de mogelijkheid tot fysieke lichaamsmetingen als sporttestmetingen om progressie meetbaar te kunnen maken. 

04

Loyaliteitsprogramma

We werken met een uitgebreid loyaliteitsprogramma. Daarover lees je hier alles. Het uitgangspunt van dit programma is dat we toewijding aan ons willen belonen. Je kunt Performance Points sparen voor iedere keer dat je komt trainen, mee doet aan een (zelfgekozen) evenement, doelen behaald en nog veel meer. Op basis daarvan krijg je een Performance Level en aan die levels hangen leuke extra en exclusieve voordelen. 

plan een gratis adviesgesprek