wIJ STREVEN NAAR OPTIMALE MENSELIJKE PERFORMANCE.

BOKSTRAINING

The greatest glory in living lies not in never falling, but in rising every time we fall.

Bij Bokstraining / boksfit focussen we op het verzorgen van een intensieve workout waarbij we kracht en cardio combineren. We vergroten het uithoudingsvermogen doordat we hartslag en ademhaling op een snel tempo verhogen.

Boksfit (bokstraining) is ideaal voor vetverbranding, het verbeteren van bokstechnieken en weerstand en het vergroten van het cardiovasculaire vermogen. Buiten het fysieke aspect traint Bokstraining ook de mentale kracht; grenzen verleggen, leren uitdelen maar ook incasseren.

Naast bokstraining bieden we ook de volgende Outdoor Trainingen aan: Bootcamp regulier en Low Impact training. Liever één op één begeleiding? Bekijk dan de mogelijkheden in Personal Training. 

Time to go.

START JOUW REIS
VANDAAG MET PLAYX

Waarom bokstraining?

01

CARDIOVASCULAIRE GEZONDHEID

Boksen is een zeer intensieve vorm van lichaamsbeweging die de hartslag verhoogt en de bloedsomloop stimuleert. Door regelmatig aan boksfit te doen, verbeter je je cardiovasculaire gezondheid, versterk je het hart en de longen, en bevorder je de efficiëntie van het cardiovasculaire systeem. Dit kan leiden tot een verhoogd uithoudingsvermogen en algemene fitheid.

02

Spieropbouw en kracht

Boksen omvat verschillende bewegingen die verschillende spiergroepen aanspreken. Door boksfit-trainingen uit te voeren, werk je aan het opbouwen van spierkracht en het verbeteren van de algehele spiertonus. Boksen vereist ook coördinatie tussen verschillende spiergroepen, wat kan bijdragen aan een evenwichtige spierontwikkeling en functionele kracht.

04

STRESSVERLICHTING

Het uitvoeren van boksbewegingen  geeft niet alleen een fysieke, maar ook een mentale ontlading. Boksfit-trainingen kunnen helpen om opgebouwde stress te verminderen, het humeur te verbeteren en een gevoel van voldoening te geven. Daarnaast bevordert regelmatige lichaamsbeweging de afgifte van endorfines, waardoor je je over het algemeen gelukkiger en meer ontspannen voelt.

sporttest

01

INTAKE

Je gaat starten met Bokstraining in groepsverband. Bij start vul je een intakeformulier in, vervolgens belt een van onze trainers je op, nemen we de vragenlijsten door en bepalen we hoe we de manier van trainen gaan inrichten. Je krijgt uitleg over hoe we werken, welke trainingen er zijn en wat je van ons kunt verwachten. Vervolgens plannen we je in voor een proefles op een locatie naar keuze. 

02

PERFORMANCE

Tijd om aan de slag te gaan. Tijdens de proeftraining ervaar je hoe het is om te sporten bij PlayX Performance Training. De desbetreffende trainer zal, zeker in het begin, extra aandacht aan je geven. Ook heeft deze persoon jouw intakeformulier bekeken en weet dus wat de uitgangspositie is. We vragen veel terugkoppeling omdat we onze sporters goed willen leren kennen en willen weten waar de doelen en uitdagingen liggen. 

03

Monitoring

Bij PlayX Performance Training kiezen we bewust voor een grotere impact op een kleinere groep mensen dan andersom. We willen je namelijk echt helpen. Omdat we met diverse specialistische als ook meer generalistische trainers werken, bespreken we periodiek alle sporters door met ons multidisciplinaire team. Ook heb je de mogelijkheid tot fysieke lichaamsmetingen als sporttestmetingen om progressie meetbaar te kunnen maken. 

04

Loyaliteitsprogramma

We werken met een uitgebreid loyaliteitsprogramma. Daarover lees je hier alles. Het uitgangspunt van dit programma is dat we toewijding aan ons willen belonen. Je kunt Performance Points sparen voor iedere keer dat je komt trainen, mee doet aan een (zelfgekozen) evenement, doelen behaald en nog veel meer. Op basis daarvan krijg je een Performance Level en aan die levels hangen leuke extra en exclusieve voordelen. 

plan een gratis adviesgesprek