BOKSTRAINING, MAAR DAN BUITEN.

BOKSFIT

Bij Boksfit focussen we op het verzorgen van een intensieve workout waarbij we kracht en cardio combineren. We vergroten het uithoudingsvermogen doordat we hartslag en ademhaling op een snel tempo verhogen.

Boksfit (bokstraining) is ideaal voor vetverbranding, het verbeteren van bokstechnieken en weerstand en het vergroten van het cardiovasculaire vermogen. Buiten het fysieke aspect traint Boksfit ook de mentale kracht; grenzen verleggen, leren uitdelen maar ook incasseren.

Naast bokstraining bieden we ook de volgende Outdoor Trainingen aan: Bootcamp regulier en Low Impact training. 

VEEL MEER DAN ALLEEN TRAINEN

bokstraining / boksfit

INTAKE

Je vult een uitgebreid intake formulier in. Zo leren wij je alvast kennen. Vervolgens bespreken we jouw doelen en huidige situatie in een telefonische afspraak, waarna we jouw proeftraining voor je vastleggen. 

proeftraining

Je volgt de door jou gewenste proeftraining. Tijdens deze training heeft de trainer extra aandacht voor je. Je wordt opgevangen, alles wordt je kort uitgelegd en je maakt kennis met onze trainingen en ons trainingsconcept.

PART OF PLAYX

Wij vinden impact maken heel belangrijk en kiezen daardoor voor kwaliteit boven kwantiteit. Wij kennen al onze sporters en hun doelen. Als je je aansluit bij PlayX ontvang je veel meer dan alleen de Outdoor Trainingen.

Onze leden

Aan het woord:

Super trainers en super goede lessen. Erg behulpzaam en luisteren naar wat jij wilt. Elke les is weer anders. Ik ga elke week met plezier naar de boksfit les en de personal training. Echt een aanrader om hier te sporten!
 
– Anita Engelen
 

Super actieve boksfit lessen! Conditioneel trainen en boksen tegelijk. Je hoofd leegmaken en in een kleine groep trainen. Ik kom na deze trainingen moe maar voldaan thuis. Aanrader!

– Lotte Maessen

plan je proefles