wIJ STREVEN NAAR OPTIMALE MENSELIJKE PERFORMANCE.

online personal training

Online personal training geeft je de vrijheid om te trainen waar en wanneer het jou uitkomt.

Online personal training biedt diverse voordelen die het aantrekkelijk maken voor mensen die op zoek zijn naar gepersonaliseerde fitnessbegeleiding. Hier zijn enkele redenen waarom online personal training een goede keuze kan zijn:

Online personal training geeft je de vrijheid om te trainen waar en wanneer het jou uitkomt, met aangepaste programma’s die passen bij jouw levensstijl. Je krijgt toegang tot deskundige begeleiding van gecertificeerde personal trainers, op maat gemaakt voor jouw specifieke doelen en behoeften. Werk aan kracht, uithoudingsvermogen, flexibiliteit of gewichtsverlies, allemaal met persoonlijke aandacht. Onze trainers zijn slechts een bericht verwijderd. Of het nu gaat om motivatie, voedingsadvies of aanpassingen aan je programma, we bieden voortdurende ondersteuning via chat, telefoon, video en e-mail. Krijg de voordelen van een persoonlijke trainer zonder de kosten van een traditionele face-to-face sessie. Onze online personal training is betaalbaar en net zo effectief, zo niet meer, voor het behalen van jouw fitnessdoelen.

Time to go.

START JOUW REIS
VANDAAG MET PLAYX

Online Personal Training

01

Gepersonaliseerde Trainingsplanning

Individuele Doelen: Door middel van onze app stellen we sporters in staat specifieke doelen in te voeren, zoals het verbeteren van uithoudingsvermogen, snelheid of kracht. Op basis hiervan maken wij aangepaste trainingsplannen die zijn afgestemd op deze doelen. Dit kan voor allerlei soorten sporten. Van wielrennen, tot hardlopen, tot krachttraining, tot triatlons.  We houden rekening met beschikbaarheid, waardoor het mogelijk is om flexibele trainingsplannen te maken die passen bij jouw leefstijl. 

02

Geavanceerde prestatieanalyse

D.m.v. onze performance app kunnen we gedetailleerde analyses van trainingen inzien, waardoor jij als sporter inzicht krijgt in verschillende statistieken zoals hartslag, vermogen, snelheid en meer. Deze diepgaande informatie helpt bij het evalueren van de prestaties en het identificeren van sterke punten en verbeterpunten. Met behulp van geavanceerde algoritmen kunnen we de vermoeidheids- (CTL) en fitnessniveaus (ATL), evenals de verhouding daarvan (TSB) berekenen. 

03

Communicatie met coaches

Via ons performance platform kunnen we communiceren en trainingsgegevens delen. Als coach kunnen wij trainingen toewijzen, feedback geven en jouw evaluaties van de training lezen. Als sporter kun je jouw trainingen in realtime delen met je coach. Wij weten wanneer je traint en kijken voor je training wat de staat van je lichaam is, wanneer we zien dat je lichaam te vermoeid is en er een intensieve interval training op de planning staat, zullen we altijd even contact met je opnemen en je adviseren de trainingen te ruilen of variëren.

plan een gratis adviesgesprek