wIJ STREVEN NAAR OPTIMALE MENSELIJKE PERFORMANCE.

Programma's

Onze programma's

01

DAILY PERFORMANCE

In 12 weken transformeer je dagelijkse routine in een bron van energie, focus en welzijn. Onze deskundige begeleiding en wetenschappelijk onderbouwde methoden helpen je bij het optimaliseren van je gezondheid, zowel fysiek als mentaal. Elke dag brengt nieuwe kansen om je doelen te bereiken en een betere versie van jezelf te worden. Ontwikkel gezonde gewoonten, verbeter je prestaties en geniet van het leven op zijn best. Het is een gezondheid en sportprogramma in een en gericht op consistente, positieve verandering!

Lees hier meer over het Daily Performance Programma

personal training aan huis

02

RUN PERFORMANCE

Ontketen je potentieel, verbeter je snelheid en uithoudingsvermogen, en haal het beste uit iedere stap. Dat is waar het Run Performance sportprogramma om draait. Onze ervaren coaches staan klaar om je te begeleiden naar nieuwe afstanden of snelheden, of je nu een beginnende hardloper bent of een doorgewinterde atleet. Ontvang op maat gemaakte trainingsschema’s, gericht advies voor techniekverbetering, trainen cardiovasculair vermogen en een boost van motivatie om je doelen te verpletteren. Hardlopen is meer dan een sport; het is een reis naar zelfoverwinning.

Lees hier meer over het Run Performance Programma

leefstijlprogramma's

03

FUNDAMENTALS

Gedurende 8 weken duiken we in de wereld van technische uitvoering van de belangrijkste oefeningen en bouwen een solide basis voor je fitness/gezondheidsreis. Met deskundige begeleiding en wetenschappelijk onderbouwde methoden tillen we jouw training naar nieuwe hoogten. Of je nu een beginner bent die de basisprincipes onder de knie wil krijgen of een doorgewinterde sporter die zijn techniek wil verfijnen, onze Fundamentals bieden de sleutel tot een krachtige, doelgerichte workout. Fundamentals is een functioneel gezondheid- en sportprogramma. 

Lees hier meer over het Fundamental Performance Programma 

plan een gratis adviesgesprek