Mentale weerbaarheid

mindset

Mentale weerbaarheid zien wij als onze capaciteit om om te kunnen omgaan met stress, emoties, uitdagingen en tegenslagen in het leven. Veerkrachtig zijn op moeilijke momenten, groei zien in het oncomfortabele en de nodige mentale en emotionele balans te houden.

Dit heb je nodig in het dagelijkse leven. Het ontwikkelen van mentale weerbaarheid is belangrijk omdat het helpt bij het omgaan met stressvolle situaties en het verminderen van negatieve impact op ons algehele goed voelen. Wij trainen mensen hierin door middel van sport- en bewegen.  Onze performance trainingen stellen jou in staat om flexibeler te reageren op veranderingen, je emoties effectief en beter te reguleren en problemen op een positieve manier aan te pakken

Ons aanbod

MINDSET

Het is geen schande om toe te geven dat je wilt werken aan je mindset. Ons doel is om Nederland fysiek en mentaal sterker te maken. Je mindset kun je net zo goed trainen als je spieren, het behoeft alleen een iets andere nuance. Want in alles wat je doet, kun je mindset trainen. Spieren niet. Mindset en mentale weerbaarheid zit diep geworteld in al ons dienstenaanbod. Hieronder een aantal voorbeelden:

Mentale weerbaarheid pt

Wij bieden specifieke Personal Training aan gericht op het verhogen van mentale weerbaarheid. Hierin ligt de focus niet op maximaal trainen, maar op het vinden van jouw grens en je hier net overheen duwen. Vervolgens zien hoe je hierop reageert en je leren hoe je deze oncomfortabele situatie kunt omdraaien naar iets positiefs, namelijk tot persoonlijke groei die je meeneemt in je dagelijkse leven.

GroepSTRAININGEN (OUTDOOR)

Ons doel is om jou lekkerder in je vel te laten zitten (mede) dankzij onze Outdoor Trainingen. Je gaat grenzen verleggen, kracht- en uithoudingsvermogen trainen en je (fysieke- en mentale) weerstand verhogen. Daarbij krijg je ook een community van mensen zoals jij – mensen die echt willen werken voor hun eigen succes. Elke training weer wordt je mentale weerbaarheid op de proef gesteld. 

DAILY PERFORMANCE PROGRAMMA

Mentale weerbaarheid is vaak een optelsom van vele andere leefstijlgerelateerde factoren. Het DPP is een, op wetenschappelijke onderzoeken gebaseerd, programma met een duidelijke vertaalslag naar de realiteit/praktijk. Het is een intensief, minimaal 12 weken durende programma gericht op bewustwordingen, bouwen van gezonde routines en trainen van discipline en mindset op alle fronten. 

ONLINE PERSOONLIJKE COACHING

Niks mooiers dan toewerken naar een specifiek doel. Dat kan een ultiem sportdoel zijn, maar ook een persoonlijk doel. Hoe dan ook? Je hebt mindset en discipline nodig om dit doel te gaan bereiken. Soms lukt het (in het begin) niet op eigen kracht of misschien kun je het zelf ook prima, maar vind je het toch fijn als er iemand aan de zijlijn met je mee kijkt, je adviseert op basis van expertise en ervaring, dan is (online) coaching geschikt voor jou.