techniek training

fundamentals

Gedurende 8 weken gaan we wekelijks samen aan de slag met het opbouwen van jouw conditie en leggen we sterk de focus op technieken van de belangrijkste basisoefeningen. 

Wil jij werken aan je gezondheidsdoelen en een betere en fittere versie van jezelf worden? Maar weet je niet goed waar te beginnen? Of ben je bang dat onze reguliere trainingen te zwaar zijn en heb je wat meer begeleiding nodig om te starten. Dan is ons Fundamentals programma voor techniek training perfect. 

 

PERSONAL TRAINING BOKSEN

VOOR WIE?

Gedurende 8 weken gaan wij gericht aan de slag met het opbouwen van conditie, kracht, uithoudingsvermogen en flexibiliteit. We focussen sterk op de techniek van de belangrijkste oefenvormen. Wanneer je deze goed beheert, dient dit als uitstekende basis om mee verder te gaan in de reguliere trainingen en daarnaast zijn ze full body georiënteerd. Daarnaast is dit programma een mooie opstap voor onze reguliere Outdoor Trainingen of Low Impact Training. 

Techniek verbeteren

Veel mensen sporten en zijn bekend met oefeningen als de squat, lunges, deadlift, push up en ga zo maar even door. Er zijn er helaas weinig die deze oefeningen echt goed uitvoeren. Investeren in een goede techniek vanaf het begint, betaalt zich on the long run, altijd terug. 

OPSTELLEN TRAININGSSCHEMA

Gedurende deze 8 weken bouwen we samen aan een goed onderbouwd trainingsschema waarbij kwaliteit ver boven kwantiteit gaat. Je leert welke basisoefeningen altijd in ieder trainingsschema moeten zitten en welke progressies je moet handhaven om de oefeningen onder de knie te krijgen.

stok achter de deur

We gaan 1x per week op een vast moment met elkaar aan de slag. Daarmee heb je een afspraak om te sporten welke de kans verhoogd dat je ook daadwerkelijk gaat. Ideaal als opstart dus. 

plan een gratis adviesgesprek