SMALL GROUP TRAINING, MET MINDER IMPACT OP SPIEREN EN GEWRICHTEN

LOW IMPACT TRAINING

Low impact training is onderdeel van onze Small Group Training en een vorm van lichaamsbeweging die minder stress op de gewrichten legt en gunstig kan zijn voor mensen die bijvoorbeeld herstellen van een blessure of mensen die nieuw zijn in het sporten. Daarnaast is Low impact ook een prima aanvulling op een intensief trainingsschema, waarbij je de oefeningen rustiger en gecontroleerder uitvoert en dus meer focust op verbetering van techniek. Low impact training is dus niet alleen  wandelen, fietsen of zwemmen maar kan dus ook met functionele training. 

Enkele voordelen van low impact training zijn onder andere een verminderd risico op blessures aan de gewrichten en pezen, verbeterde balans en mobiliteit, optimaal voor vetverbranding en minder hersteltijd na het sporten Bovendien kan low impact training helpen om de spiermassa, botdichtheid en gewrichtsflexibiliteit te vergroten, wat essentieel is voor het behoud van een goede gezondheid.

 

VEEL MEER DAN ALLEEN SMALL GROUP TRAINING

Onze werkwijze

INTAKE

Je vult een uitgebreid intake formulier in. Zo leren wij je alvast kennen. Vervolgens bespreken we jouw doelen en huidige situatie in een telefonische afspraak, waarna we jouw proeftraining voor je vastleggen. 

proeftraining

Je volgt de door jou gewenste proeftraining. Tijdens deze training heeft de trainer extra aandacht voor je. Je wordt opgevangen, alles wordt je kort uitgelegd en je maakt kennis met onze trainingen en ons trainingsconcept.

PART OF PLAYX

Wij vinden impact maken heel belangrijk en kiezen daardoor voor kwaliteit boven kwantiteit. Wij kennen al onze sporters en hun doelen. Als je je aansluit bij PlayX ontvang je veel meer dan alleen de Outdoor Trainingen.

Onze leden

Aan het woord:

Denk je dat bootcamp niks voor jou is? Ga dan toch eens een training bij PlayX volgen! Ik dacht namelijk precies hetzelfde en ben nu helemaal om! De trainingen zijn heel afwisselend en uitdagend. Iedereen kan op zijn eigen niveau deelnemen..

plan je proefles