PlayX Performance Training

Klantcasus
laurentius ziekenhuis

Samenwerking

Teamdag laurentius ziekenhuis

WAT WAS HET VRAAGSTUK VAN DE KLANT?

Afdeling kaakchirurgie van het Laurentius Ziekenhuis in Roermond was opzoek naar een boksclinic als invulling van hun teamactiviteit. Dan ben je bij PlayX Performance Training aan het juiste adres!

WAT HEBBEN WIJ GEREALISEERD?

Vanuit de boksclinic verzorgen we een intensieve workout waarbij we focus leggen op de basistechniek van het boksen. Met heerlijke uptempo beats op de achtergrond zijn alle medewerkers aan de slag gegaan met hun uithoudings- en doorzettingsvermogen. Een training ideaal voor het verbeteren van je bokstechniek, vetverbranding en het verleggen van je fysieke grenzen. Daarnaast heeft deze clinic een ontzettend hoge funfactor voor je team! 

WAT DE UITKOMST?

De uitkomst van deze activiteit was met name verbinding tussen de medewerkers. Op een informele en leerzame manier, samen uit de comfortzone gaan met als resultaat een voldaan gevoel en onderling contact zoals dit voorheen nog niet is geweest. 

KLANT
Laurentius Ziekenhuis

DOEL VAN HET PROGRAMMA
Een leuke teamactiviteit met boksen als invulling. 

HET RESULTAAT
De verbinding tussen de medewerkers. Samen uit de comfortzone gaan met als resultaat een voldaan gevoel en onderling contact. 

Neem vrijblijvend
contact met ons op