PlayX Performance Training

Klantcasus
MVV jeugd 012

Samenwerking

Teamdag MVV Jeugd 012

WAT WAS HET VRAAGSTUK VAN DE KLANT?
MVV is dit jaar begonnen om naast de voetbaltraining andere sporten of sportactiviteiten op te pakken om de spelers een nieuwe stap in de motorische ontwikkeling te laten zetten. MVV zoekt daarmee naar activiteiten die zo veel mogelijk onderdelen van de CLUKS (coördinatie, lenigheid, uithoudingsvermogen, kracht en snelheid) bevatten. Dit soort activiteiten zijn ook een perfecte activiteit voor de teambuilding. 

HOE IS DE ACTIVITEIT ERVAREN DOOR DE KLANT? 
Als trainers hebben wij de activiteit als erg leuk ervaren. Samen met de trainer van PlayX Performance Training konden we de spelers echt pushen tot het uiterste om ze een nieuwe prikkel te geven in de individuele ontwikkeling en in de ontwikkeling als team. 

WAT IS HET MEEST BIJGEBLEVEN BIJ DE KLANT? 
Tijdens wedstrijden hebben we regelmatig de opgedane ervaring uit de training van PlayX Performance Training teruggepakt. Met name als de spelers in vermoeid werden. We refereerden terug naar de training, waar de spelers op het laatste moment tot het uiterste gingen. Op deze manier konden we de spelers laten inzien dat ze dieper konden gaan tijdens wedstrijden dan dat ze nu al deden. Hierdoor hebben we de nodige wedstrijden op het einde kunnen beslissen in ons voordeel. Spelers leren elkaar motiveren om tot het uiterste te gaan!

 

KLANT
MVV Jeugd 012

DOEL VAN HET PROGRAMMA
Teambuilding, motivatie en doorgaan tot het uiterste. 

HET RESULTAAT
Spelers motiveren elkaar om tot het uiterste te gaan, met een positief resultaat.

Neem vrijblijvend
contact met ons op