PlayX Performance Training

Klantcasus
GEMEENTE BEESEL

Samenwerking

Vitaliteitsdag gemeente beesel

WAT WAS HET VRAAGSTUK VAN DE KLANT?
De gemeente Beesel organiseerde een vitaliteitsmiddag voor de medewerkers om hen kennis te laten maken met diverse facetten van vitaliteit. Het begrip ‘vitaliteit’ is heel breed en je kan dus voorstellen dat vitaliteit voor elk individu anders is… de een wil meer weten over voeding en training, de nader wil werken aan slaap, de ander aan mindset en weer een ander aan onstpanning. Wat we gedaan hebben?

WAT HEBBEN WIJ GEREALISEERD?
Voor de gemeente Beesel hebben wij een vitaliteitsmiddag georganiseerd voor de gehele organisatie, van beleidsvoering tot uitvoering, een groep van een kleine 150 mensen. Het doel was om mensen te inspireren, te laten ervaren en kennis mee te geven over de diverse facetten van vitaliteit. De kracht van deze middag zat in de combinatie tussen de verschillende onderdelen. De deelnemers hebben kennis mogen maken met: Masterclass: De basis van gezondheid, workshop: Ademwerk en ontspanning en mindfull boxing

WAT WAS DE UITKOMST?
Alle deelnemers hebben veel aan (een van de onderdelen van) de vitaliteitsmiddag gehad. De een heeft zich laten inspireren door (een van de) facetten omtrent vitaliteit. De ander heeft (meer) kennis opgedaan over het beïnvloeden van de eigen mindset en het maken van bewuste (andere) keuzes. Weer een ander heeft geleerd om zijn of haar dagindeling inzichtelijk te maken en te optimaliseren om zo niet alleen beter te kunnen presteren maar ook je dag meer ontspannen en vooral zonder stress door te kunnen komen.

KLANT
Gemeente Beesel

DOEL VAN HET PROGRAMMA
Medewerkers inspireren, te laten ervaren en kennis mee te geven over diverse facetten van vitaliteit.

HET RESULTAAT
Iedereen is op zijn eigen manier meer bewust geworden van (een van) de facetten over vitaliteit. 

DAGINDELING:

masterclass: de basis van gezondheid

Een masterclass over de beginprincipes van gezondheid en hoe je nu vanuit de gezondheid zo optimaal mogelijk kunt functioneren/presteren. Binnen de masterclass is er een verdiepingsslag gelegd op basis van slaap-, beweeg-, en voeding performance en hoe men hier routinematig mee kan werken. Met daarnaast een interactief onderdeel over het inzichtelijk maken en optimaliseren van je eigen dagindeling. 

workshop: Ademwerk en ontspanning

Een workshop die in het teken staat van weerbaarheid en bewustwording van zowel het individu als de groep als collectief. We gaan hierbij van onbewust – onbekwaam naar bewust – bekwaam. De basis leren rondom ademwerk en de uitdaging met het ijs aangaan. 

mindfull boxing

Een training waar grotendeels de focus lag op inspanning en plezier! Onze coaches stellen een aantal vragen die gedachten inzichtelijk maken en die we vervolgens met een bokstraining (tijdelijk) een plek geven. In combinatie met ademhaling verlaat iedereen deze training met een lach op zijn gezicht en een ontspannen en leeg hoofd. 

Neem vrijblijvend
contact met ons op