PlayX Performance Training

Klantcasus
imec

Samenwerking

Teamdag Imec

WAT WAS HET VRAAGSTUK VAN DE KLANT?
Casus IMEC: IMEC organiseerde een teamdag voor haar medewerkers van de vestigingen in Leuven en Eindhoven. Het centrale thema van deze dag ‘verbinding’, waarbij we een groep van ruim 100 medewerkers hebben uitgedaagd om samen te werken en essentiële vaardigheden op de proef hebben gesteld. 

WAT HEBBEN WIJ GEREALISEERD?
Voor IMEC hebben wij een teamdag georganiseerd voor een groot deel van de organisatie, een groep van ruim 100 mensen. Om dit te realiseren, hebben we een divers programma samengesteld met in totaal 6 activiteiten, elk onderverdeeld in verschillende thema’s: Fysics, Teambuilding Cognition en Health. Binnen deze thema’s werden uiteenlopende skills getest, waaronder communicatie, leiderschap en vertrouwen – allemaal vaardigheden die dagelijks van groot belang zijn op de werkvloer. 

De deelnemers werden aangemoedigd om in competitieverband te werken, wat de teamgeest versterkte en een gezonde dosis spanning toevoegde. De winnaar van de dag mocht zelfs een prijs in ontvangst nemen, waardoor de betrokkenheid en motivatie van de deelnemers werden aangewakkerd. 

WAT WAS DE UITKOMST?
De teamdag bood niet alleen een geweldige gelegenheid voor medewerkers om op een leuke en actieve manier met collega’s samen te werken, maar het stelde hen ook in staat om belangrijke skills te ontwikkelen die direct toepasbaar zijn in hun dagelijkse werkzaamheden. De positieve energie en verbondenheid die tijdens de dag werden gecreëerd, dragen ongetwijfeld bij aan een versterkte samenwerking en een positieve werkomgeving bij IMEC. 

“Thank you IMEC for the trust and this challenging day!”

KLANT
IMEC

DOEL VAN HET PROGRAMMA
Plezier ervaren met collega’s en tegelijkertijd uitgedaagd worden om samen te werken en essentiële vaardigheden te ontwikkelen.

HET RESULTAAT
Op een leuke en actieve manier met collega’s samenwerken en skills ontwikkelt die direct toepasbaar zijn in de dagelijkse werkzaamheden.  

Neem vrijblijvend
contact met ons op