PlayX Performance Training

Performance Training Casus – Daily Performance Programma Daphne

Over het programma

DAILY
PERFORMANCE

Ontketen je volledige potentieel met ons Daily Performance Leefstijlprogramma! Transformeer je dagelijkse routine in een bron van energie, focus en welzijn. Onze deskundige begeleiding en wetenschappelijk onderbouwde methoden helpen je bij het optimaliseren van je gezondheid, zowel fysiek als mentaal. Elke dag brengt nieuwe kansen om je doelen te bereiken en een betere versie van jezelf te worden. Ontwikkel gezonde gewoonten, verbeter je prestaties en geniet van het leven op zijn best. 

 

Ik ben niet alleen krachtiger geworden qua fysiek, maar zeker ook mentaal. Ik heb nu echt een goede balans qua beweging, voeding en mindset waardoor ik mijn vernieuwde levenstijl ‘gemakkelijk’ kan volhouden.

Daphne

Wat was voor jou reden voor deelname aan het programma?

Ik had een klein jaar van tevoren een switch gemaakt in werk en mindset. Dit wilde ik graag doorzetten in het ‘fysieke’. Lekkerder in mijn vel zitten en meer conditie krijgen/fitter worden was dan ook mijn doel.

Waarom heb je gekozen voor het Daily performance programma van Play X?

Waarom het Daily Performance programma?

Ik sportte al enkele maanden bij PlayX en ervaarde de trainingen laagdrempelig, iedereen doet mee op zijn eigen tempo en zijn kunnen. De trainers motiveren je en corrigeren je als je oefeningen niet correct uitvoert. Ook de sfeer onder alle sporters was erg prettig. Toen ik over dit programma te horen kreeg leek me dit de perfecte kans om buiten alleen maar te sporten, ook te kijken hoe ik een lifestyle aanpassing kon creëren en bewustere keuzes kon maken. Met begeleiding heb je toch een stok achter de deur en kun je geen excuus meer hebben om het niet te doen.

Welke thema’s waren voor jou het meest van toepassing?

Ik vond het tweede gedeelte ‘Fuel’ erg interessant. Ik was dan ook verrast dat ik veel te weinig at en hoe voeding en sporten zo aan elkaar gekoppeld zijn. Pas sinds ik meer ging eten en focus ging leggen qua macro verdeling op sport- en rustdagen, ging ik echt resultaat zien.

Hoe vond je de werkwijze van PlayX Performance Training?

Je doorloopt 3 fases, waarbij er iedere week een ander onderwerp wordt besproken. Ook dien je iedere week een artikel te lezen en krijg je opdrachten mee. De 12 weken waren best intensief, omdat je steeds met je opdrachten bezig bent en je de theorie in praktijk gaat uitvoeren. Je moet er wel echt tijd in investeren echter maakte dit het wel gemakkelijk om de kennis je eigen te maken en er je eigen draai aan te geven. Je neemt mee wat jij belangrijk acht of voordeel uithaalt. Ook heb je tussentijds meetings met je coach waarbij je de uitgevoerde opdrachten bespreekt, hier dieper op ingaat en hoe je er wellicht nog meer uit kunt halen. Er is dus veel 1-op-1 contact en met al je vragen kun je terecht bij je coach

Wat is het resultaat dat je hebt behaald na het programma?

Ik ben meer bewust geworden van hoe ik gezonder en actiever kan leven. Kleine aanpassingen heb ik me eigen kunnen maken zoals meer water drinken, genoeg rust nemen, dat een bepaald ritme hebben goed is voor lichaam en geest en wat ik aan voeding nu eigenlijk binnen moet krijgen. Tevens was het een eye opener dat ik meer caloriën dagelijks moest gaan innemen en dat koolhydraten niet slecht zijn bij het afvallen/ fitter willen zijn.

Ik heb meer energie en voel me steeds fitter. Het begint al echt als een routine aan te voelen. (4,5kg afgevallen tijdens het proces)

Inmiddels zijn we ruim een half jaar verder, hoe gaat het nu met je?

Ik heb alles verder/hetzelfde opgepakt na het afsluiten van het traject. Ik heb zelfs een dagje per week extra sporten permanent doorgevoerd. Ik ben niet alleen krachtiger geworden qua fysiek, maar zeker ook mentaal. Ik heb nu echt een goede balans qua beweging, voeding en mindset waardoor ik mijn vernieuwde levenstijl ‘gemakkelijk’ kan volhouden. (Na het traject t/m nu nog 4kg afgevallen)

Zijn er nog steeds zaken die je vanuit het programma toepast?

Ja ik houd nog dagelijks mijn voeding bij via een app om zo een beter beeld te krijgen welke macro’s ik precies binnen krijg en om ook wat betere keuzes te kunnen maken. Dit voelt al niet meer als eens must maar meer als een gewoonte. Verder zijn alle kleine wijzigingen die ik tijdens het programma geleerd heb, al routine geworden en pas ik dus nog steeds toe.

Is je motivatie/houding/discipline veranderd t.o.v. vóór het programma?

Ik ben veel bewuster bezig met de balans tussen sporten en privé. Sporten is geen moetje meer maar juist iets waar ik energie uit haal en leuk vind. Ook privé kan ik makkelijker keuzes maken in wat ik wil en niet meer in wat ik moet.

Zou je het programma aanraden aan anderen?

Ja, je moet wel daadkrachtig zijn en bewust zijn dat je veel tijd bezig bent om de opdrachten uit te voeren. Ik heb het als best intens ervaren, maar het was het zeker waard. Alle aspecten van het programma vond ik interessant. Van sommige zaken ben je je wel bewust, maar als je het leest of van iemand hoort, valt vaak het kwartje pas. Het is ook fijn om erachter te komen dat zaken juist al goed gaan (hoeveelheid slaap bijv.) en dat je op deze voet gewoon verder kunt gaan.

 

Daily Performance programma

Neem vrijblijvend
contact met ons op