Transformatie traject Play X

Wij zoeken 3 personen (zowel leden als niet leden) die gedurende 10 weken willen deelnemen aan een ‘transformatietraject’ onder begeleiding van Play X. Zoals jullie wellicht wel weten zijn we ons trainingsconcept aan het door ontwikkelen. En geloof ons er komen echt een aantal toffe ontwikkelingen aan. Die komen bijna.. maar voordat we daar zijn willen we nog een aantal elementen onderzoeken. En daar hebben wij jou voor nodig!

Gedurende 10 weken gaan we jullie volgen en kijken we samen welke (positieve) impact onze trainingen en dit traject op jou hebben. Zo werken we samen structureel aan jouw doelen en kunnen wij met die informatie de beleving en inhoud op- en buiten het trainingsveld verder ontwikkelen. Een win-win situatie dus.

Wil jij ons helpen?

P.s. afhankelijk van de aanmeldingen nemen wij contact op en kijken we of jouw planning aansluit op ons transformatieschema! Bij veel aanmeldingen zullen wij loten. 

Wat levert het voor jou op?

01

Gratis sporten

Gedurende 10 weken sport jij 2 dagen per week gratis mee in onze Outdoor Trainingen.

02

Beginmeting, tussenevaluatie en eindmeting

Lichaamsmeting;
Krachtmeting;
Conditiemeting;
Mindset.

03

Weten waar je staat

Je krijgt inzicht in waar jouw pijnpunten liggen m.b.t. het maximaliseren van jouw prestaties

04

Stok achter de deur

Het hele traject heb je ons als personal (online) coach, kun je onbeperkt vragen stellen en kunnen we je de motivatie geven wanneer je die zelf even niet kunt vinden.

05

Verdiepende informatie

Je krijgt veel extra (achtergrond) informatie welke helpt om gaandeweg (onbewust) betere keuzes te gaan maken;

06

Sporten is leuk

Plezier vinden in het sporten vinden wij het allerbelangrijkste. Dit traject laat jou (nog meer) inzien hoe leuk het is om te bewegen en hoe sterk de invloed ervan is op jouw dagelijkse leven.

Wil jij ons helpen?!

Meld je hier aan:

Voorwaarden voor deelname:

  • Consistentie is een belangrijk element van dit traject. We vinden het daarom belangrijk dat je echt minimaal 2 keer per week komt trainen.
  • Je zet je voor de volle 100% in. Niveau maakt niks uit, inzet wel. Wij zetten ons voor 100% voor jou in, dus verwachten we dat ook terug.
  • Je hebt doelen en die wil je gaan bereiken ook.
  • Je bent eerlijk en bereid om open om het gesprek met ons aan te gaan.
  • Je vindt het goed dat we je resultaten volgen, vastleggen en uiteindelijk delen in de vorm van een casus.
×