PlayX Performance Training

Performance Training Casus – Daily Performance Programma Carien

Over het programma

DAILY
PERFORMANCE

Ontketen je volledige potentieel met ons Daily Performance Leefstijlprogramma! Transformeer je dagelijkse routine in een bron van energie, focus en welzijn. Onze deskundige begeleiding en wetenschappelijk onderbouwde methoden helpen je bij het optimaliseren van je gezondheid, zowel fysiek als mentaal. Elke dag brengt nieuwe kansen om je doelen te bereiken en een betere versie van jezelf te worden. Ontwikkel gezonde gewoonten, verbeter je prestaties en geniet van het leven op zijn best. 

Ik heb gekregen waar ik naar gevraagd heb, het verkrijgen van meer grip op mijn dagelijks ritme en het verhogen van mijn bewustzijn.

Het Daily Performance programma heeft me inzicht en antwoord gegeven op mijn vragen. I.c.m. de praktische opdrachten ben ik nu zelf instaat hierop te reageren zoals ik dit ik wil en waar ik mij goed bij voel.

Mijn ervaring

Afgelopen zomer kwam ik bij PlayX met de vraag om hulp om me fitter te voelen en ik wilde het vooral zelf doen. Zo ben ik in het transformatietraject terecht gekomen. Mijn doel was me meer bewust te worden van mijn dagelijks ritme en hier meer grip op te krijgen. Met behulp van het programma heb ik meer inzicht gekregen in hoe ik met (kleine) aanpassingen veel resultaat haalde. Ik slaap beter, vaster en makkelijker in, heb geen middagdips meer en voel me daardoor fitter. Het aanhouden van een vast ritme maakt me veel bewuster van de reactie, als ik nu een keer niet goed slaap of me niet fit voel kan ik makkelijk aanwijzen waardoor dit is gekomen, dat maakt het ook makkelijker om het ritme weer op te pakken na een “off day”

Conclusie

Ik heb gekregen waar ik naar gevraagd heb, het verkrijgen van meer grip op mijn dagelijks ritme en het verhogen van mijn bewustzijn. Het Daily Performance programma heeft me inzicht en antwoord gegeven op mijn vragen. I.c.m. de praktische opdrachten ben ik nu zelf instaat hierop te reageren zoals ik dit ik wil en waar ik mij goed bij voel.

Resultaat

Het resultaat zit voor mij in een kwaliteitsverbetering van slaap. Doordat ik vaster slaap en makkelijker in slaap val voel ik me fitter en meer uitgerust. Door meer bewust te zijn van het belang van slaap en hier ook routinematig aan te werken, heb ik geen last meer van middagdips. Daarnaast zorgt de kennis over bewustwording van mijn dagelijks ritme en functioneren hiervan echt als waardevolle informatie over mezelf en voor de toekomst. Een aantal concreet behaalde resultaten: – Verbetering in slaapkwaliteit; – Meer energie door de dag heen, geen middagdips meer; – Vet% is afgenomen met 3,6%
Lees de hele casus hier

Benieuwd hoe wij of het Daily Performance Programma jou kan helpen? Dat lees je hier.

prestatie verbeteren

Neem vrijblijvend
contact met ons op