Meet the team

joska koch

Hi, ik ben Joska. Performance coach en mede-eigenaar van PlayX. Het principe van ‘al doende leert men’ is op mij sterk van toepassing. Op mijn 20e studeerde ik af van internationale bedrijfskunde. Ik wist niet wat ik wilde.. ik wist alleen dat ik wel klaar was met het scholensysteem. Werken dus. Al snel rolde ik op mijn 21e in het ondernemersleven. Iets wat mijn ouders al wel voorspeld hadden vanwege mijn sterke eigen wil en het slecht om kunnen gaan met hiërarchie. Nu, 5 jaar later doe ik dat nog steeds. Samen met Dirk en ons top team, waar ik super trots op ben. 

Ik heb altijd al een sterke fascinatie gehad voor het menselijke brein en hoe dat een rol speelt in mijn eigen prestaties en die van anderen. Datzelfde geldt voor voeding, al zou ik dat liever een haat-liefde verhouding noemen. Waarbij de haat inmiddels plaats heeft gemaakt voor kennis. Daarnaast vond en vind ik het altijd heel belangrijk dat mensen zich goed voelen en het meeste uit zichzelf halen. Dat ik al die aspecten nu kan combineren in mijn werk is iets waar ik super dankbaar voor ben en gezien de passie die ik heb voor mijn werk, geloof ik dat dit is zoals het moest zijn. 

Als performance coach draai en ontwikkel ik diverse gezondheidsprogramma’s (zoals het Daily Performance Programma), geef en ontwikkel ik masterclasses en workshops op het gebied van diverse leefstijlaspecten vanuit de orthomoleculaire zienswijze en ben ik de voedingsspecialist binnen ons multifunctionele team. Achter de schermen coördineer ik diverse taken en zie ik erop toe dat alles wat wij met PlayX doen en uitdragen, getoetst wordt aan onze filosofie en de daaruit volgende strategische missie en doelstellingen. Was die bedrijfskundige opleiding misschien toch nog niet zo slecht..

Ik stel hoge doelen voor mezelf, maar dat is dan ook wat mij gelukkig maakt. Zo vind ik het leuk om mezelf fysiek- en mentaal uit te dagen. Door het ondernemerschap, sportieve uitdagingen en risico’s te nemen in mijn leven (weloverwogen dan). Mijn persoonlijke missie is om te laten zien dat je tot alles in staat bent, ongeacht het stereotype waar je toe behoort. Alles is mogelijk, zolang je het maar wilt en ervoor werkt. Uiteindelijk hoop ik andere hiermee te inspireren hetzelfde te doen. Verbeter de wereld.. begin bij jezelf. Toch?

JOSKA KOCH - persoonlijke (sport)doelen en

performances 2024

Iron Man 70.3

Iron man 70.3

De Ironman 70.3, ook bekend als een Halve Ironman, is triatlon over de halve afstand georganiseerd onder de merknaam Ironman van de World Triathlon Coproration. Het parcours bestaat uit een zwemtocht van 1,9 km, een fietstocht van 90 km en een hardloopwedstrijd over de halve marathon. 

IRON VIKING WATER EDITION

De iron viking van StrongViking is de zwaarste marathon ter wereld. Een marathonafstand rennen met 100+ obstakels die je moet trotseren. En dat binnen een time cap van 7.5 uur. 

De iron viking water edition ga ik in juni 2024, binnen de time cap, volbrengen. 

Marathon Rotterdam

Marathon rotterdam 2024 (42,2 KM)

Het parcours van de NN Marathon Rotterdam staat bekend als de snelste van Nederland en één van de snelste ter wereld. 

De NN Marathon Rotterdam ga ik in april 2024 volbrengen. 

Arrow Venloop

arrow venloop 2024 (21,1 km)

De Venloop is een van de grootste hardloopevenementen in Nederland waaraan PlayX Performance Training zich vanaf 2024 heeft verbonden als sponsor. 

De Arrow Venloop ga ik in maart 2024 volbrengen. 

Neem contact op met

Joska Koch

Heb jij een vraagstuk binnen (een van mijn) expertises, neem dan contact met mij op. Ik help je graag!