Lessen die we meenemen uit de topsport..

Vitaliteitsprogramma's

Vitaliteitsprogramma Bedrijven

Investeren in het belangrijkste kapitaal van de organisatie, namelijk het menselijk kapitaal, is niet meer weg te denken in deze tijd. Loop je binnen jouw organisatie aan tegen vraagstukken als:

  • hoe verhogen we het werkgeluk van ons personeel?
  • hoe zorgen we preventief voor verzuimbeperking?
  • hoe kunnen we ons personeelsbestand vitaler krijgen?

Dan biedt een vitaliteitsprogramma de oplossing. Samen met jullie medewerkers gaan wij aan de slag. We stellen duidelijke kaders en doelen en gaan werken aan een gezond personeelsbestand voor nu en in de toekomst.

Daily Performance programma

Wanneer we iets willen bereiken zullen we ervoor moeten werken. Naast alleen sporten- en voeding zijn er meer fundamentele basisprincipes die bepalen hoe wij presteren. Voeding doet ertoe, slaap doet ertoe, routines doen ertoe, mentaal welzijn doet er toe.. het doet er allemaal toe. 

Ons Daily Performance Programma draait om het vinden van balans. Samen zoeken we naar wat jij nodig hebt om je doelen ook daadwerkelijk te gaan behalen EN behouden. Hierbij kijken we naar veel meer dan alleen training en/of voeding.

Door middel van de multidisciplinaire aanpak, specialistische onderbouwing en continue persoonlijke begeleiding werken we samen aan een duurzaam resultaat.

geperiodiseerd herstel