Meet the team

jente voermans

Hi, ik ben Jente. Sinds juli 2023 ben ik trots werkzaam bij PlayX Performance Training, na het succesvol afronden van mijn opleiding SPECO Sportmarketing aan de Fontys Ecnomische Hogeschool in Tilburg. 

Mijn zoektocht na het behalen van mijn diploma bracht me naar een plek waar mijn passie voor sport en economie samenkomen. Momenteel vervul ik de rol van Projectcoördinator bij PlayX Performance Training, waar ik verantwoordelijk ben voor het coördineren van diverse zakelijke en maatschappelijke projecten. Mijn dagelijkse taken omvatten ook het coördineren en optimaliseren van bedrijfsprocessen, die de basis vormen van alle diensten die wij de klant bieden. Dit alles om de efficiency, effectiviteit en kwaliteit te verbeteren. 

Met een ‘out of the box’ en creatieve denkwijze ga ik deze uitdagingen aan, altijd met veel plezier en enthousiasme. Ik stel mijzelf hoge doelen, ben pas tevreden als ik mijn werk met voldoening heb afgerond en word graag uitgedaagd in de werkzaamheden die ik doe. Het opleveren van succesvolle projecten en het ontvangen van positieve feedback zorgen bij mij voor een voldaan gevoel. 

Samen met mijn hechte team blijven wij ook de komende tijd hard werken aan het verbeteren van de algemene- en preventieve gezondheid op particulier, zakelijk en maatschappelijk gebied en wil ik mij verder ontwikkelen binnen het bedrijf. 

jente voermans - persoonlijke (sport)doelen en

performances T/M 2024

Yuman Race

in-yu man

De IN-YU MAN staat in het teken van het verleggen van fysieke en mentale grenzen. Onder leiding van (oud) militairen ga je in een groep diverse challenges aan waarbij je zowel fysiek als mentaal op de proef wordt gesteld.

De IN-YU MAN heb ik in november 2023 volbracht. Lees onze ervaring van de IN-YU MAN hier

PlayX Performance Training

gestructureerd trainingsplan

Het volgen van een gestructureerd trainingsplan/voedingsplan voor de opbouw van meer spierkracht. 

SV Heythuysen

promotie 1ste elftal sv heythuysen

Met het eerste elftal van SV Heythuysen promoveren (van 4de klasse naar 3de klasse).

Neem contact op met

Jente voermans

Heb jij een vraagstuk binnen (een van mijn) expertises, neem dan contact met mij op. Ik help je graag!