Meet the team

dirk driessen

Door mijn expertise op het gebied van fysieke training, dagelijkse routines, voeding en mindset mag ik mezelf volwaardig high performance coach noemen. Ik noem het ultiem geluk! Samen met ons gezonde team zijn we:

– Een van de grootste Outdoor Training aanbieder binnen de particulieren markt in Midden-Limburg.
– Vitaliteitspartner van diverse organisaties in Limburg en brabant door medewerkers middels diverse thema’s dagelijkse optimaal en gezond te laten functioneren.
– Partner van diverse overheidsinstanties waarbij we samen met collega’s in het werkveld maatschappelijke thema’s aanpakken. Hierbij te denken aan kinderen met obesitas of kinderen waarvoor bewegen niet vanzelfsprekend is.

Wat wij voor jouw, je medewerkers of je organisatie kunnen betekenen?

Dirk Driessen - persoonlijke (sport)doelen en

performances 2024

Iron Man 70.3

IRON man 70.3

De Ironman 70.3, ook bekend als een Halve Ironman, is triatlon over de halve afstand georganiseerd onder de merknaam Ironman van de World Triathlon Coproration. Het parcours bestaat uit een zwemtocht van 1,9 km, een fietstocht van 90 km en een hardloopwedstrijd over de halve marathon. 

IRON VIKING water edition

De iron viking van StrongViking is de zwaarste marathon ter wereld. Een marathonafstand rennen met 100+ obstakels die je moet trotseren. En dat binnen een time cap van 7.5 uur. 

De iron viking water edition ga ik in juni 2024, binnen 6 uur, volbrengen.

Logo HYROX

Hyrox maastricht

De combinatie van conditie en kracht maakt HYROX een race voor atleten en sportliefhebbers met verschillende achtergronden.

HYROX Maastricht ga ik in januari 2024 volbrengen.

Arrow Venloop

Arrow venloop 2024 (21,1 km)

De Venloop is een van de grootste hardloopevenementen in Nederland waaraan PlayX Performance Training zich vanaf 2024 heeft verbonden als sponsor. 

De Arrow Venloop ga ik in maart 2024 volbrengen binnen een tijd van 01:35:00/01:40:00.

Neem contact op met

dirk driessen

Heb jij een vraagstuk binnen (een van mijn) expertises, neem dan contact met mij op. Ik help je graag!