GRATIS PROEFTRAINING VIA ONZE

TRY OUT PASS

DIT IS WAT JE ONTVANGT

Als je op deze pagina bent uitgekomen, betekent dit waarschijnlijk dat je een van onze PlayX Performance Training tickets in de brievenbus hebt gekregen of van een bekende hebt ontvangen. Mooi! 

We willen je graag onze trainingen laten ervaren. Door de code op je ticket in te vullen in het contactformulier hieronder, kun je je ticket verzilveren. 

Na invullen van het contactformulier nemen wij eerst contact met je op om jouw doelen te bespreken en een passende training uit te zoeken. 

Veel meer dan alleen trainen

onze werkwijze

intake

Je vult een uitgebreid intake formulier in. Zo leren wij je alvast kennen. Vervolgens bespreken we jouw doelen en huidige situatie in een telefonische afspraak, waarna we jouw proeftrainingen voor je vastleggen. 

proeftraining (pilot)

Je volgt de door jou gewenste proeftrainingen. Tijdens deze training heeft de trainer extra aandacht voor je. Je wordt opgevangen, alles wordt je kort uitgelegd en je maakt kennis met onze trainingen en ons trainingsconcept.

part of Play x

Wij vinden impact maken heel belangrijk en kiezen daardoor voor kwaliteit boven kwantiteit. Wij kennen al onze sporters en hun doelen. Als je je aansluit bij PlayX ontvang je veel meer dan alleen de Outdoor Trainingen.

TICKET VERZILVEREN