wIJ STREVEN NAAR OPTIMALE MENSELIJKE PERFORMANCE.

ONZE WERKWIJZE

Samen unlocken we nieuwe levels van jouw performance.

Wij nemen het voortouw op het gebied van menselijke prestaties door een geïntegreerde aanpak te introduceren voor atleten. Atleten? Iedereen die beschikt over een lichaam, zien wij als atleet.

We bieden holistische performance coaching, teamondersteuning en gebruiken wetenschappelijk onderbouwde tools om alle aspecten van het leven te verrijken en zowel fysieke- als mentale weerbaahreid te trainen.

01

Inventarisatie.

We starten met een intake. Weet je nog niet zo goed waar je moet beginnen, dan bespreken we in een gesprek alle mogelijkheden. Weet je wel al waar je voorkeur naar uitgaat? Mooi. Je ontvangt van ons altijd een uitgebreide health checklist, doelenformulier en de PlayX startersguide.

02

Aanvalsplan

We maken je persoonlijke dossier op, bepalen periodieke doelstellingen en plannen je in voor onze mailinglijsten. Hierbinnen ontvang je wekelijks toffe content over allerlei aspecten rondom preventieve gezondheid, leuke challenges voor thuis en meer.

03

PERFORMANCE

Tijd voor de uitvoering. Je gaat aan de slag met onze trainingen, schema's, programma's of een combinatie daarvan. Gebruik onze tools om je progressie te monitoren en motivatie te blijven behouden. Vraag niet in een keer te veel van jezelf, maar bouw stap voor stap aan je leefstijl.

04

EVALUATIE

Periodiek plannen we evaluaties. Deze zitten inbegrepen in onze trajecten. Je kunt er ook voor sparen via ons loyaliteitsprogramma, of natuurlijk los afnemen. We doen o.a. sporttestmetingen, body scans met lichaamsmeting etc. Wil jij tussendoor even sparren, zit je even niet zo lekker in de wedstrijd of heb je motivatie nodig? Dan kun je ons bereiken via whatsapp of mail.

Tel: +31 (0)6 42 40 27 75
Mail: gezond@playx.nl

Weet je niet goed waar je moet beginnen, plan dan een vrijblijvende

performance intake