PlayX Performance Training

Klantcasus
personal training

Samenwerking

Personal Training

De begeleiding die ik momenteel krijg is geheel aangepast op mijn wensen? Kun je omschrijven waarom?
Op advies van de fysiotherapeut ben ik begonnen met Personal Training vanwege aanhoudende knieklachten tijdens en na het sproten. Samen met de trainers hebben we een plan van aanpak gemaakt om uiteindelijk pijnvrij te kunnen sporten. We zijn met dit plan aan de slag gegaan en inmiddels kijken we zelfs verder dan het originele plan. 

Omschrijf in welke mate jij de deskundigheid van de trainer beoordeelt?
De trainer is zeer deskundig en heeft verstand van zaken. Vragen of twijfels die je hebt bij een bepaalde oefening worden goed uitgelegd en toegelicht. Tevens wordt er goed op de juiste houding en technieken gelet zodat blessures worden voorkomen. 

Ik haal tijdens een persoonlijk trainingsmoment mede door de begeleiding alles uit mezelf? Kun je omschrijven waarom?
Tijdens de training word ik uitgedaagd om altijd de grenzen op te zoeken. Op de momenten dat je denkt dat je niet meer verder kunt, weet de trainer je toch nog te pushen om door te zetten. Uiteindelijk kun je meer dan dat je zelf denkt en het is fijn dat een trainer dat uit je weet te halen. 

De trainer werkt doelgericht en past waar nodig op tijd de begeleiding aan op mijn niveau? Kun je omschrijven waarom?
Zoals beschreven bij vraag 1 waren mijn doelen eerst om pijnvrij te sporten. Inmiddels hebben we dit punt zo goed als bereikt, en kijken we weer verder naar andere doelen zoals kracht, spiermassa en vetpercentages. 

Kun je in maximaal 5 zinnen omschrijven wat jou bevindingen zijn van de persoonlijke begeleiding die je tot nu toe bij PlayX Performance Training hebt ervaren?
De persoonlijke begeleiding heb ik echt als prettig ervaren. Ik word uitgedaagd om alles uit mezelf te halen wat er in zit. In het begin was het ook een stok achter de deur om te gaan sporten, maar na een aantal keer wilde ik weer z.s.m. gaan sporten om nieuwe resultaten te halen. Ik kijk ernaar uit om de komende tijd nog meer uit mezelf te halen en sterker te worden. 

KLANT
Emma Timmermans

DOEL VAN HET PROGRAMMA
Een trainingsplan dat ervoor zorgt dat ik in de toekomst pijnvrij kan sporten. 

HET RESULTAAT
De doelstelling van pijnvrij sporten is zo goed als behaald. Op dit moment kijken we verder naar andere doelen. 

Neem vrijblijvend
contact met ons op