TRAINEN VOOR SPORTEVENTS

obstacle run training

Samen werken we toe naar jouw sportevent. Voor een beginnende obstacle run loper tot de iron viking tot Hyrox. We maken samen met jou een plan om toe te werken naar dit doel. Obstacle run training / event training helpt om gerichter te trainen en specifieke vaardigheden te ontwikkelen die nodig zijn. In het geval van obstacle runs bijvoorbeeld gripkracht, behendigheid en uithoudingsvermogen. Onze kennis helpt om blessures te voorkomen, zeker bij intensieve trainingsprogramma’s en voor specifieke training; door je te leren hoe je de obstakels op de juiste manier kunt benaderen en door je te helpen bij het verbeteren van je techniek. Bovendien passen wij je schema aan op je individuele behoeften en doelen, en motiveren we je om door te gaan met je trainingen en je doelen te bereiken. Ten slotte kan een personal trainer je helpen om je voortgang te meten en je trainingen aan te passen op basis van je resultaten, zodat je optimaal voorbereid bent op de obstacle run of ander sportevent.

PERSONAL TRAINING BOKSEN

VOOR WIE?

Wij bieden deze training ook eenmalig aan voor €70,00 per training. Zo zit je niet vast aan een traject, maar kun je deze training prima plannen wanneer jij dit wilt en wanneer het past. Ben je meer op zoek naar een traject, plan dan een intake en bespreek met ons samen de mogelijkheden. 

Techniek verbeteren

Obstacle runs vereisen behoorlijk wat techniek. Wanneer je deze goed beheerst helpt je dit enorm in het parcours. Een paar trainingen kunnen je al goed op weg helpen en je verder inzicht geven in hoe te trainen. 

Trainingsschema

We stellen samen een schema op waar je ook thuis zelf mee verder kunt. Op afstand kunnen wij dit monitoren en zien of je ook de juiste progressies maakt zodat we, indien nodig, tijdig kunnen bijsturen. 

TRAINEN VAN DISCIPLINE

Door regelmatig een losse personal training boksen te boeken train je specifiek ook je discipline. Die helpt je niet alleen tijdens het sporten, maar ook in je dagelijkse leven. Wij helpen je daar graag bij!

plan een gratis adviesgesprek