PLAY X.

SPORTS

Outdoor training
focus, alignment & most of all: fun

WAT WIJ DOEN

PLAYING THE GAME

Wij geloven in de kracht van sport, breder dan slechts naar ons inziens de ‘oppervlakkige doelstellingen’. Fitter worden, slanker worden, sterker worden, afvallen, aankomen. We willen het allemaal. Wij zien sport als een gemeenschappelijke taal die ons en onze community verenigd ongeacht wie je bent of waar je vandaan komt. Sport laat je goed voelen. Sport maakt je een krachtig mens maar bovenal: sport geeft je plezier (mits je het goed doet). Wij beloven je focus, doorzettingsvermogen, een doel en vooral: plezier. De rest? Dat is aan jou. 

Binnen Play X Sports verzorgen we (voornamelijk) Outdoor Trainingen zoals Bootcamp & Personal Training. Met deze trainingen willen we het volgende  bereiken:

  1. Je wordt weer een met de natuur;
  2. Je wordt de beste versie van jezelf;
  3. We laten je zien hoe leuk sporten is.

Door sporten in de natuur te combineren met een vleugje creativiteit en uitdaging kunnen wij het bovenstaande samen met jou bereiken. Laat ons jou helpen. Tijd om actie te gaan ondernemen. Een goed begin is het halve werk. ‘Small wins really matter remember.’

ONS AANBOD

What can you expect?!

BOOTCAMP

Onder professionele begeleiding in groepsverband trainen in de buitenlucht. Ga je met ons de uitdaging aan?

PERSONAL TRAINING

Met de juiste kennis, tools en een goede mindset en commitment behalen we samen jouw doelstellingen.

BOKSFIT

De ultieme combinatietraining tussen kracht en conditie middels bokstrainingen.

FIT BUSINESS

Want het menselijk kapitaal van je business is het belangrijkste kapitaal. Toch?

EVENTS

Vanwege de maatregelen kunnen we momenteel geen events organiseren. Meld je aan voor onze community list en blijf up to date.

MAATSCHAPPELIJK

Sport kan op verschillende gebieden ingezet worden voor het vergroten van de maatschappelijke verbondenheid.

START TO PLAY.

Meld je aan voor onze community

Everything we do, is united through movement. Dat is waar wij voor staan. Movement, ofwel beweging staat voor ons centraal in alles wat wij doen. Play X is een filosofie, een gedachtegang. Een die zich focust op samenwerken, spelen en bewegen. Want om ver te komen, ga je samen. Om het vol te houden, moet je plezier hebben en om überhaupt vooruit te komen, is beweging noodzakelijk. Deze gedachtegang voeren wij in alle activiteiten die zich verenigen onder de gezamenlijke noemer: Play X. 

kOM EENS LANGS!

TE BEREIKEN OP:

become part of: play x

Sluit je je aan bij onze filosofie en wil je op de hoogte blijven van alles wat wij doen en waar we voor staan? Dat kan hier:

×