SEPTEMBER ACTIE

Excellence is not an act. It's a habit.

De zomervakantie is nu dan toch echt voorbij. Tijd om weer aan de slag te gaan. Wij willen jou op weg helpen om de komende periode aan de slag de gaan met je persoonlijke doelen, aan je gezondheid te werken, fitter te worden en mentaal- en fysiek te ontwikkelen. 

Met onze kickstart september actie maken we samen een goede start. We bespreken je doelen, stellen een trainingsplan voor je op en hebben gedurende 4 weken, wekelijks een kort check-up moment (online of telefonisch) waarin we de progressie bespreken. Zo heb jij een stok achter de deur! Ons doel is om samen met jou een structureel sportritme op te bouwen waarbij wij jou als Personal Coach ondersteunen. 

Vind jij het lastig om het ritme weer op te pakken na de zomer of weet je gewoon niet zo goed wat je moet doen en/of hoe je het moet doen. Dat is dit iets voor jou!

Wat je krijgt:

  • Intake consult;
  • Persoonlijk beweeg/trainingsplan voor 8 weken;
  • Wekelijkse check up op vast moment;
  • Play X goodie bag met toffe spullen en nog een paar extra handige tips.

Kosten:

  • 85,00 eenmalig
Extra:
Tijdens de gehele maand september krijg je bij afname van een rittenkaart 1 of 2 trainingen gratis (afhankelijk van type rittenkaart). Kies jij voor een abonnement? Krijg jij een lichaamsmeting- en persoonlijk consult van ons cadeau. 

Deze actie loopt alleen in de maand september.

Neem contact op:

×