OUTDOOR TRAININGEN IN GROEPSVERBAND

Binnen Play X bieden we diverse mogelijkheden aan m.b.t. Outdoor Trainingen. Iedere training is uniek en wordt gegeven door een ervaren en getrainde trainer. Onze trainingen zijn voor iedereen toegankelijk omdat je zelf de intensiteit van de training kunt bepalen. Maar dat betekent niet dat we je niet zullen motiveren steeds net dat stapje verder te gaan…

Bekijk hieronder onze trainingen en vind meer informatie. 

BOOTCAMP

Buiten sporten in groepsverband waarbij we trainen volgens onze eigen ontworpen trainingsmethodiek die zich richt op de ideale combinatie tussen conditioneel, kracht, balans, vet verbranding en plezier.Iedereen op zijn of haar eigen niveau.

TRAININGSROOSTER

Bekijk ons laatste en meest actuele trainingsrooster hier!

Note: Volg ons op Social Media @PlayXnl om altijd op de hoogte te zijn van de laatste wijzigingen en belangrijke aankondigingen.

BOKSFIT

In deze Outdoor Boksfit les van 60 minuten trainen we het lichaam middels diverse kracht, coördinatie en behendigheidsoefeningen. Boksfit focust zich op techniek en uithoudingsvermogen waardoor we de fysieke- en mentale weerbaarheid trainen.

METHODIEK

Wij trainen nooit zomaar. Onze trainingen zijn gebaseerd op een eigen ontworpen trainingsmethodiek waar alle belangrijke facetten van gezond en gevarieerd trainen in terug komen.

LOCATIES

Bekijk op welke locaties onze trainingen plaatsvinden.