Outdoor trainingen

Binnen Play X bieden we diverse mogelijkheden aan m.b.t. Outdoor Trainingen. Iedere training is uniek en wordt gegeven door een ervaren en getrainde trainer. Onze trainingen zijn voor iedereen toegankelijk omdat je zelf de intensiteit van de training kunt bepalen. Maar dat betekent niet dat we je niet zullen motiveren steeds net dat stapje verder te gaan..

Bekijk hieronder onze trainingen. 

BOOTCAMP

Doordat wij streven naar een optimale groepsdynamiek, in een gevarieerd trainingsprogramma, met de hoogste mate van vermaak is dit de geschikte manier om jouw gezondheidsdoelen te behalen. Wij hebben verschillende trainingslocaties in de omgeving van Reuver. In ons programma zullen we hier ook in variëren zodat jij je nooit tijdens een training gaat vervelen.

Doe je mee?

PERSONAL TRAINING

Samen met een privé trainer naar een mooie outdoor locatie om samen te werken aan je fysieke- en mentale gesteldheid o.b.v. outdoor trainingen?! Dat kan bij Play X. Met onze trainingen staat het krijgen van een juiste mindset centraal, zodat we samen bouwen naar een lange termijn oplossing. Vermaak en voldoening staan bij ons hoog in het vaandel en daarom kunnen wij garanderen dat jij het beste uit jezelf gaat halen.

Doe je mee?

BOKSFIT

Boksfit is een energieke les van 60 minuten. Nadat het lichaam is voorbereid op de intensieve training ga je van start. Techniek en veiligheid zijn 2 belangrijke aspecten binnen de training, daarom krijg je samen met je trainingsmaatje de tijd om een aantal combinaties te maken zodat er feeling komt in het stoten en verdedigen. Nadat de eerste combinaties zijn gemaakt krijg je een combinatie van conditionele mini-workouts samen met verschillende boks oefeningen. Op deze manier blijf je gedurende de training constant opnieuw geprikkeld en haal je het maximale uit jezelf. Boksfit legt focus op het conditionele aspect van boksen, er wordt dus niet op het gezicht of lichaam geslagen.

Doe je mee?