GET OUT
THERE

#NOMATTERTHECONDITIONS

BOKSFIT FOCUST OP:

  • Combinatie kracht en cardio
  • Vergroten uithoudingsvermogen
  • Training explosiviteit
  • Zelfverdediging
  • Vetverbranding

VOLGENDE TRAINING:

VRIJ 9 DEC

19:00 | Reuver

Ervaring Marit:

Denk je dat bootcamp niks voor jou is? Ga dan toch eens een training bij PlayX volgen! Ik dacht namelijk precies hetzelfde en ben nu helemaal om! De trainingen zijn heel afwisselend en uitdagend. Iedereen kan op zijn eigen niveau deelnemen..

0 +
Wekelijkse deelnemers
0 %
Prestatie verbetering
0 +
Verbrande kcal per training

NO BETTER FEELING

THEN A FINISHED WORKOUT

Bij Boksfit focussen we op het verzorgen van een intensieve workout waarbij we kracht en cardio combineren. We vergroten het uithoudingsvermogen doordat we hartslag en ademhaling op een snel tempo verhogen.

Boksfit is ideaal voor vetverbranding, het verbeteren van bokstechnieken en weerstand en het vergroten van het cardiovasculaire vermogen. Buiten het fysieke aspect traint Boksfit ook de mentale kracht; grenzen verleggen, leren uitdelen maar ook incasseren.

NIET ALLEEN DAT UURTJE

OP HET TRAININGSVELD

Wij kennen onze sporters. We weten wat er speelt, wat hun doelen zijn en waar uitdagingen liggen. Daarom werken wij via het PlayX Growth principe / traject.

Ervaring ROY:

Goede en professionele begeleiding tijdens de trainingssessies. Men staat altijd open voor vragen als iets niet duidelijk is en bij blessures wordt er gedacht in oplossingen in plaats van problemen. Tevens goed in hun informatievoorziening.

VOORBEREIDING

Wij willen jou en jouw doelen leren kennen. Voordat je bij ons start vul je een uitgebreide vragenlijst in, plannen we een proeftraining en krijg je van ons een startersguide.

BRANDSTOF

Ben je eigenlijk wel op de goede manier aan het trainen? We leggen in onze trainingen veel focus op energiesystemen en het delen van kennis. Leren luisteren naar je lijf.

TRAININGCYCLUS

Werken wij in diverse thema’s waardoor we trainen volgens het CLUKS principe (Coördinatie, Lenigheid, Uithoudingsvermogen, Kracht en Snelheid.

METINGEN

We hebben jaarlijks 4 meetmomenten waarbij we onze sporters testen in hun progressies. Dit werkt bevorderlijk voor de motivatie en je ziet het resultaat van al dat harde werken. 

Come say Hello..

Gratis proefles plannen?