CAMPAGNES

WE X
STORYTELLING

Wij ontwerpen en voeren spraakmakende campagnes waarmee we mens en merk samenbrengen. Jouw boodschap vertaald in de vorm van een onderscheidende ervaring.

Wij werken in 3 fases:

Fase 1: aanvalsplan
We starten met een concept. Om jouw boodschap te kunnen vertalen moeten we eerst jou, je medewerkers en je bedrijf kennen. Vervolgens gaan we samen op zoek naar ideeën die passen bij jouw merk, relevant is voor je doelgroep en naar manieren om deze boodschap ook daadwerkelijk gehoord te laten worden.

Fase 2: Doelgerichte training.
Tijd om het concept vorm te geven. Het mooie van de wereld van nu is dat bijna alles kan en mag, zolang we er maar over nadenken. Wij staan voor creatieve campagnes die de grens opzoeken en er zelfs misschien iets overheen gaan. Waarom we dat doen? Juist omdat we dan echt stappen kunnen maken. Omdat we dan echt gehoord worden. We schaven net zo lang totdat we nagenoeg in de buurt komen van een perfecte tactiek. We schetsen diverse scenario’s waardoor we flexibel en overal op voorbereid zijn.

Fase 3: tijd voor de wedstrijd
Tijd voor actie. We brengen de campagne onder de aandacht. Tijd om te laten zien wat we zolang getraind hebben. Tijd om mensen te verbazen. En of je doel nu is om algemeen aan je merk te bouwen, meer sales te genereren of allebei? We meten en monitoren gedurende de hele looptijd van de campagne. Hierdoor zijn we in staat om op het juiste moment aanpassingen te doen en kunnen we de grootste impact realiseren.

PLAY X Aanpak

Wij houden van samenwerken. We brengen graag expertises bij elkaar en zorgen samen voor het beste resultaat. Jij met de kennis van jouw markt, wij met onze kennis over digitale marketing & storytelling. Samen bouwen en vormen we het perfecte team. Want alleen goed teamwork zorgt voor de beste prestaties. We zorgen ervoor dat je niet alleen in verbinding staat met je doelgroep, maar dat je er middenin staat. We luisteren naar je, naar wat je wilt bereiken en maken hier samen een plan voor. Een dat bij jou, je doelstellingen en je bedrijf past met alle randvoorwaarden van dien.

Wij bieden controle en consistentie maar ook behendigheid en flexibiliteit. Onze klanten komen bij ons wanneer ze hun merk willen promoten op een toffe, spraakmakende en unieke manier. Van globale campagneplanningen tot strategische consultancy en uitvoering vanuit verschillende cross mediale kanalen, design en data; we zorgen ervoor dat jouw campagne effectief en efficiënt verloopt en daarnaast recht in de kruising schiet.

CAMPAGNE ONDERDELEN

Uit welke onderdelen bestaat het aanvalsplan?!

WAT WIJ DOEN

PLAYING THE GAME

PRE DESIGNED CAMPAGNES

Kant- en klaar uitgewerkte campagne concepten die al vooraf ontworpen zijn en we zo kunnen integreren binnen jouw marketingactiviteiten.

CAMPAGNE PAKKETTEN

Bestaat jouw marketingstrategie uit het voeren van meerdere campagnes per jaar en heb je geen zin in ad-hoc marketing, dan is dit ideaal voor jouw business

MAATWERK CAMPAGNES

Speciaal voor bedrijven die een hele specifieke boodschap gedurende een bepaalde periode zo optimaal mogelijk wil overbrengen naar hun doelgroep.

LOPENDE CAMPAGNES

BEKIJK ONS WERK

Everything we do, is united through movement. Dat is waar wij voor staan. Movement, ofwel beweging staat voor ons centraal in alles wat wij doen. Play X is een filosofie, een gedachtegang. Een die zich focust op samenwerken, spelen en bewegen. Want om ver te komen, ga je samen. Om het vol te houden, moet je plezier hebben en om überhaupt vooruit te komen, is beweging noodzakelijk. Deze gedachtegang voeren wij in alle activiteiten die zich verenigen onder de gezamenlijke noemer: Play X. 

kOM EENS LANGS!

TE BEREIKEN OP:

become part of: play x

Sluit je je aan bij onze filosofie en wil je op de hoogte blijven van alles wat wij doen en waar we voor staan? Dat kan hier:

×