Meet the team

Marit beerends

Hi, ik ben Marit. Ik mag sinds oktober 2023 deel uitmaken van team PlayX Performance Training als Performance Coach (Kids).

Mijn expertise bevind zich op het didactische en pedagogische vlak door mijn achtergrond als vakleerkracht bewegingsonderwijs. Ik heb in mijn loopbaan al diverse doelgroepen voor mijn neus gehad. Van peuters tot senioren, van een volle klas met jonge kinderen tot één op één personal training met volwassenen. Maar is er één ding wat al deze groepen met elkaar verbind, één aspect waarmee alles valt of staat: plezier. Ik ben daarom ook van mening dat spelen de beste manier van leren is. Als je ergens geen plezier aan beleeft dan zul je ook niet doorzetten. Bewegen is daarbij onlosmakelijk verbonden aan spelen. Hoe gaaf is het om als kind (maar stiekem ook als volwassene) al bewegend alle kennis, vaardigheden en levenslessen tot je te nemen?

Als Performance Coach Kids begeleid ik binnen project SHAPE kinderen al bewegend naar een versie van zichzelf die zij graag voor zich zien. Meer zelfvertrouwen, beter slapen, vrienden maken, gezonder eten, minder gamen, dit kan van alles zijn. Daarnaast draag ik zorg voor de (door)ontwikkeling van project SHAPE. Zowel op inhoudelijk gebied, als op het gebied van meetbaarheid en toetsing. Een project als dit is continu in beweging (letterlijk en figuurlijk). 

marit beerends - persoonlijke (sport)doelen en

performances 2024

IRON VIKING WATER EDITION

De iron viking van StrongViking is de zwaarste marathon ter wereld. Een marathonafstand rennen met 100+ obstakels die je moet trotseren. En dat binnen een time cap van 7.5 uur. 

De iron viking water edition ga ik in juni 2024, binnen de time cap, volbrengen. 

Arrow Venloop

arrow venloop 2024 (21,1 km)

De Venloop is een van de grootste hardloopevenementen in Nederland waaraan PlayX Performance Training zich vanaf 2024 heeft verbonden als sponsor. 

De Arrow Venloop ga ik in maart 2024 volbrengen. 

Neem contact op met

marit beerends

Heb jij een vraagstuk binnen (een van mijn) expertises, neem dan contact met mij op. Ik help je graag!